Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Α.Ε. Ληλαντίου - Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ


22η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Κυριακή 18 Μαρτίου 2012
Γήπεδο Φύλλων

Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε μακριά από τις νίκες ο Α.Ο. Αυλίδας, καθώς το απόγευμα της Κυριακής ηττήθηκε στο γήπεδο των Φύλλων από την Α.Ε. Ληλαντίου με 2-0.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο, χωρίς όμως να δημιουργηθούν ιδιαίτερες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Η ομάδα μας ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά στο γκολ, αλλά στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεονάρντο Στέργκου η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Ληλαντίου.

Αν και η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι στο 70΄ εκμεταλλεύτηκαν λάθος της ομάδας μας και αφού έκλεψαν την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, βγήκαν γρήγορα στην κόντρα και άνοιξαν το σκορ. Στο 75΄ πάντως η Αυλίδα άγγιξε την ισοφάριση, όταν μετά από πολύ ωραία προσπάθεια και σέντρα του Παυλόπουλου από τα δεξιά, ο Στέργκου Α. αμαρκάριστος στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Έτσι αφού δεν ήρθε η ισοφάριση, μία αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων σε εκτέλεση στημένου έδωσε τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές του Ληλαντίου να κλειδώσουν τη νίκη στο 81΄.

 Για την Αυλίδα αγωνίστηκαν οι:
1. Λεμονής Κώστας,
2. Παυλόπουλος Αλέξης,
3. Βλάχος Δημήτρης (Τσομώκος Κων/νος),
4. Ζαζάς Γιάννης (c),
5. Βάθης Γιάννης,
6. Κάκιος Θανάσης (Ματσούκας Λευτέρης),
7. Στέργκου Λεονάρντο,
8. Τζεμπελίκος Θάνος (Γιαλός Νίκος),
9. Στέργκου Άρμπι,
10. Δημουλάς Βασίλης,
11. Σύψας Γιώργος,
ενώ στον πάγκο έμειναν οι Αντώνης Κικίδης, Άκης Καλαμιώτης, Λεοντάρης Βασίλης και Τσουβάλας Αντώνης. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Χρήστος Μάλλιαρης.

Την επόμενη αγωνιστική η Αυλίδα θα αντιμετωπίσει στο τοπικό ντέρμπι την ομάδα του Καλοχωρίου/Παντειχίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 31 Μαρτίου στο Βαθύ, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθούν αγώνες για την Α2 Κατηγορία, λόγω της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου.

  
Τέλος, στην ιστοσελίδα της Α.Ε. Ληλαντίου μπορείτε να διαβάσετε το σχόλιο των γηπεδούχων για το παιχνίδι της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου