Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Τα νέα της ομάδας

Ευκαιρία για ξεκούραση το τριήμερο της αποκριάς αποτέλεσε η αναβολή των αγώνων της Α2 κατηγορίας για το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Την προηγούμενη Πέμπτη η ομάδα μας αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα στο Βαθύ την ομάδα του Ερμήλιου, από την οποία ηττήθηκε με 3-2. Μετά από ένα καλό πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τα τέρματα των Μάλλιαρη και Τσομάτσκα, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν είχαν ανάλογη απόδοση.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Ερμήλιο ήταν οι: Βάθης Γιάννης, Βλάχος Δημήτρης, Γιαλός Νίκος, Ζαζάς Γιάννης, Καλαμιώτης Άκης, Κικίδης Αντώνης, Λεμονής Κώστας, Μάλλιαρης Χρήστος, Σύψας Γιώργος, Τζεμπελίκος Θάνος, Σαλεμής Οδυσσέας, Τσομάτσκα Ανδρέας, Κλαούντιο, Κυριάζος Διονύσης και Λεοντάρης Βασίλης.

Την Παρασκευή, λόγω της χαμηλής προσέλευσης των παλαιμάχων, διεξήχθη χαλαρό οικογενειακό διπλό με αντίπαλες τις ομάδες των ποδοσφαιριστών άνω και κάτω των τριάντα ετών και τη συμμετοχή από πλευράς παλαιμάχων των Βαγγέλη Μπενίση, Τάσου Τζεμπελίκου και Μπάμπη Τζελά. Νικήτρια ήταν η ομάδα των άνω των τριάντα.

Τέλος, το βράδυ της Τρίτης, παρά την έντονη χιονόπτωση, πραγματοποιήθηκε κανονικά η πρώτη προπόνηση της ομάδας για αυτή την εβδομάδα. Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής στην Κάρυστο ολοκληρώνεται με τη σημερινή προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου