Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Κάρυστος - Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ


20η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Κυριακή 4 Μαρτίου 2012
Γήπεδο Καρύστου

Με το βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από την Κάρυστο η Αυλίδα, καθώς το απόγευμα της Κυριακής αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την τοπική ομάδα.

Το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό, καθώς η ομάδα ταξίδεψε στη νότιο Εύβοια με πολλές και σημαντικές απουσίες και ουσιαστικά με μόλις 11 ποδοσφαιριστές (στον πάγκο έμειναν μόνο ο δεύτερος τερματοφύλακας Αντώνης Κικίδης και ο Άκης Καλαμιώτης, ο οποίος, αν και με πυρετό, ακολούθησε την αποστολή). Από τον αγώνα απουσίαζαν, κυρίως για λόγους υγείας ή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, οι Δημουλάς, Στέργκου Λ., Τζεμπελίκος και Ματσούκας.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να φτάνουν δύο φορές κοντά στο γκολ, αλλά τον Λεμονή να αντιδρά σωστά. Για την ομάδα μας τη μεγαλύτερη ευκαιρία έχασε ο Κων/νος Τσομώκος, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ-α-τετ.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε ιδιαίτερες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι πίεσαν την ομάδα μας, η οποία αντέδρασε σωστά και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, εκτός από ένα σουτ έξω από την περιοχή που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Για την Αυλίδα αγωνίστηκαν οι:
1. Λεμονής Κώστας,
2. Παυλόπουλος Αλέξης,
3. Σύψας Γιώργος,
4. Ζαζάς Γιάννης (c),
5. Βάθης Γιάννης,
6. Βλάχος Δημήτρης,
7. Μαντής Βαγγέλης,
8. Λεοντάρης Βασίλης,
9. Τσομώκος Κων/νος,
10. Γιαλός Νίκος,
11. Μάλλιαρης Χρήστος,
ενώ στον πάγκο έμειναν ο Αντώνης Κικίδης και ο Άκης Καλαμιώτης.

Αυτό ήταν το τελευταίο ταξίδι για την ομάδα μας τη φετινή περίοδο, καθώς στα έξι παιχνίδια που απομένουν, θα δώσει τα τέσσερα στο Βαθύ και μόλις δύο εκτός έδρας, στα Φύλλα με το Ληλάντιο και στο Βατώντα με τον Εύριπο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου