Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ - Αμαρυνθιακός


14η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012
Γήπεδο: Ενωσιακό
Σκόρερ: Ματσούκας Λευτέρης, Στέργκου Λεονάρντο

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για την Αυλίδα, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου επικράτησε στο Ενωσιακό του Αμαρυνθιακού με 2-1. Η ομάδα μας δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι αγωνίστηκε μακριά από την έδρα της λόγω τιμωρίας και διεύρυνε το νικηφόρο σερί της στα έξι παιχνίδια.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, χωρίς να έχουν καλή απόδοση, αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έφτασαν στην επίτευξη δύο τερμάτων, το πρώτο με τον Λευτέρη Ματσούκα και το δεύτερο με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεονάρντο Στέργκου. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας προσπάθησε να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, ακόμα και μετά την αναγκαστική αποχώρηση του αρχηγού της Γιάννη Ζαζά λόγω τραυματισμού. Οι φιλοξενούμενοι πάντως κατάφεραν να σκοράρουν στο 65΄ και να ξαναμπούν στη διεκδίκηση του αγώνα, χωρίς όμως στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα να πετύχουν κάτι περισσότερο.

Το Σάββατο η ομάδα μας θα ταξιδέψει στη Σκύρο, όπου το πρωί της Κυριακής θα αντιμετωπίσει την ομάδα του νησιού, η οποία βρίσκεται μόλις ένα βαθμό μπροστά της στο βαθμολογικό πίνακα.

Για την Αυλίδα αγωνίστηκαν οι:
1. Λεμονής Κώστας,
2. Σαλεμής Οδυσσέας (Μπάμπολης Γιώργος),
3. Σύψας Γιώργος,
4. Ζαζάς Γιάννης (c) (Τζεμπελίκος Θάνος),
5. Βάθης Γιάννης,
6. Κάκιος Θανάσης,
7. Στέργκου Λεονάρντο,
8. Βλάχος Δημήτρης,
9. Στέργκου Άρμπι,
10. Δημουλάς Βασίλης,
11. Ματσούκας Λευτέρης (Τσομώκος Κων/νος)
Στον πάγκο έμειναν οι Γιαλός Νίκος, Καλαμιώτης Άκης και Κικίδης Αντώνης, ενώ δεν αγωνίστηκε ο τιμωρημένος Χρήστος Μάλλιαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου