Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Σκύρος - Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ


15η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012
Γήπεδο Σκύρου

Μπορεί το νικηφόρο σερί της ομάδας να σταμάτησε στα έξι παιχνίδια, αλλά η Αυλίδα συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και παρέμεινε αήττητη για έβδομο παιχνίδι στη σειρά, επιστρέφοντας με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Σκύρο, όπου το πρωί της Κυριακής αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την ομάδα του νησιού. Μάλιστα η ομάδα μας θα μπορούσε να είχε φύγει από το γήπεδο και με τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Καντούρος, αν και κοντά στη φάση, έκλεισε τα μάτια σε ανατροπή του Λεονάρντο Στέργκου μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων.

Ο Α.Ο. Αυλίδας ταξίδεψε στη Σκύρο με 17μελή αποστολή και μοναδικές, αλλά πολύ σημαντικές, απουσίες αυτές των Δημήτρη Βλάχου και Χρήστου Μάλλιαρη. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για τους φιλοξενούμενους ήταν οι:
1. Λεμονής Κώστας,
2. Μπάμπολης Γιώργος,
3. Σύψας Γιώργος,
4. Ζαζάς Γιάννης (c),
5. Βάθης Γιάννης,
6. Κάκιος Θανάσης,
7. Στέργκου Λεονάρντο,
8. Τζεμπελίκος Θάνος (Τσομώκος Κων/νος),
9. Ματσούκας Λευτέρης (Μπαμπούρας Θανάσης),
10. Δημουλάς Βασίλης,
11.Παυλόπουλος Αλέξης,
στον πάγκο έμειναν οι Καλαμιώτης Άκης, Σαλεμής Οδυσσέας, Γιαλός Νίκος και Κικίδης Αντώνης, ενώ από την πλευρά της διοίκησης την ομάδα συνόδευσε ο Μιχάλης Στέρπης.

Το Σάββατο η ομάδα μας επιστρέφει μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο γήπεδο της στο Βαθύ (τελευταίο παιχνίδι με τον Εύριπο στις 10 Δεκεμβρίου) και θα υποδεχθεί τον Ελλήσποντο Νέας Λαμψάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου