Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Φιλική νίκη επί του Ερμήλιου

Με φιλικό με τον Ερμήλιο την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου και οικογενειακό διπλό στη χθεσινή τελευταία προπόνηση έκλεισε τη χρονιά η ομάδα της Αυλίδας.

Στο φιλικό με την ομάδα του Ερμήλιου, που διεξήχθη στο γήπεδο Βαθέος, η Αυλίδα παρουσίασε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος ήταν κακή και έτσι στο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με 1-0, ενώ στο δεύτερο ανέβασε αισθητά την απόδοση της και αφού ισοφάρισε δύο φορές το σκορ με τα τέρματα του Κλαούντιο και του Χρήστου Μάλλιαρη, πήρε τελικά τη νίκη, με τον Ανδρέα Τσομάτσκα να σκοράρει για το τελικό 3-2.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο φιλικό για την Αυλίδα ήταν οι:
Βάθης Γιάννης, Βλάχος Δημήτρης, Γιαλός Νίκος, Δημουλάς Βασίλης, Καλαμιώτης Άκης, Λεμονής Κώστας, Μάλλιαρης Χρήστος, Ματσούκας Λευτέρης, Μπαμπούρας Θανάσης, Παυλόπουλος Αλέξης, Στέργκου Λεονάρντο, Σύψας Γιώργος, Τζεμπελίκος Θάνος, Τσομώκος Κων/νος, Σαλεμής Οδυσσέας, Τσομάτσκα Ανδρέας, Κλαούντιο, Λεοντάρης Βασίλης και Βισβίνης Κων/νος.

Η επόμενη συνάντηση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μετά τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς έχει οριστεί για την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον πρωτοπόρο και αήττητο Δύστο την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου