Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Καλοχώρι/Παντείχι - Αυλίδα 2-3: Ο Δημουλάς χτυπάει τρεις φορές

Ρεπορτάζ του αγώνα από τον δημοσιογράφο Μανώλη Βέττα της εκπομπής "Δυνατά & Αθλητικά" του 9,65 fm.


Σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου στην Αυλίδα οι δύο ομάδες έπαιξαν με πάθος και πολύ αγωνιστικότητα για τη νίκη.
Η Αυλίδα προηγήθηκε στο 8′ μόλις λεπτό με τον Δημουλά που έδειξε τις ορέξεις του από νωρίς. Στην συνέχεια το Κ/Π με τον, κορυφαίο του σήμερα, Καραμπά Θ. ανέβασε στροφές αλλά και πάλι ήταν  η Αυλίδα αυτή που είχε τις μεγάλες φάσεις μπροστά στην εστία του Καραμπά Π, όμως ο πορτιέρο του Κ/Π αντέδρασε εκπληκτικά όπου χρειάστηκε. Το δεύτερο ημίχρονο είχε μεγάλες συγκινήσεις και φάνηκε από την αρχή. Στο 64′ σε απ’ ευθείας φάουλ του Καραμπά Θ. ο τερματοφύλακας Κικίδης αντέδρασε εκπληκτικά και αποσόβησε το γκολ, πράγμα που δεν κατάφερε τρία λεπτά μετά όταν σε κόρνερ του Καραμπά Θ. ο Δουρδουβέλας με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Κικίδη και έκανε το 1-1 για το Κ/Π. Τα επόμενα λεπτά κύλησαν με το Κ/Π να πιέζει αλλά να μην μπορεί να φτάσει στο γκολ, και επειδή ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου είναι αμείλικτος, στο 86′ σε μια φανταστική αντεπίθεση ο Ζιαζιάς πάσαρε στον Στέργκου, αυτός με μια φανταστική πάσα έδωσε στον Δημουλά που από το ύψος της περιοχής νίκησε τον, ανήμπορο να αντιδράσει, Καραμπά Π. και έκανε το 1-2.  Όμως το Κ/Π δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με τον Κωνσταντούρα Π. στο 89′ λεπτό με σουτ από πλάγια έκανε το 2-2. Εκεί όλοι πιστέψαμε μαζί με τους  400 φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο αλλά λογαριάσαμε χωρίς τον Δημουλά που στο 93′ λεπτό εκμεταλλεύτηκε ένα αστείο λάθος στην άμυνα του Κ/Π και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 2-3 για την Αυλίδα.
Έτσι το τελικό αποτέλεσμα έγραψε Καλοχώρι/Παντείχι-Αυλίδα 2-3 , σε ένα ματς που είδαν 400 και πλέον φίλαθλοι σε μια φανταστική ατμόσφαιρα.
Άριστη η διαιτησία της κα Κούκουρα και των βοηθών Μπούρικα και Χουλιάρα.

Καλοχώρι/Παντείχι (Δαριβύρης) : Καραμπάς Π., Καραμπάς Χ., Ζέρβας Φ., Δουρδουβέλας, Ζέρβας Αθ., Κλαρούδας, Αρκάς(72′ΤσουπεήςΝ.), Καραμπάς Θ., Κωνσταντούρας Π., Τσουπεής, Κωνσταντούρας Στ.(90′Κιοσέ Χασάν Φειζή)
Αυλίδα (Καραναστάσης) : Κικίδης, Καλαμπαλίκης(32′Παυλόπουλος), Σύψας, Ζιαζιάς, Βάθης(70′Μπάμπολης), Σταματίου, Στέργκου, Τζεμπελίκος, Μάλλιαρης, Δημουλάς, Μπαμπούρας(65′Γιαλός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου