Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Καλοχώρι/Παντείχι - Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ


10η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011
Γήπεδο Βαθέος
Σκόρερ: Δημουλάς Βασίλης (3)

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα
Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Α.Ο. Αυλίδας το απόγευμα του Σαββάτου στο Βαθύ, καθώς επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι της (τυπικά γηπεδούχου) ομάδας του Καλοχωρίου/Παντειχίου με 3-2. Η ομάδα μας δεν είχε καλή απόδοση, αλλά ευτύχησε να έχει σε μεγάλη μέρα τον Βασίλη Δημουλά, ο οποίος με τρία γκολ την οδήγησε στη νίκη. Η Αυλίδα αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, καθώς εκτός των τιμωρημένων Βλάχου και Κάκιου και του τραυματία Γαλάνη, απουσίασε λόγω τραυματισμού και ο βασικός της τερματοφύλακας Λεμονής και τη θέση του πήρε ο νεαρός Αντώνης Κικίδης.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έφτασε γρήγορα στο γκολ (μόλις στο 8΄) με κεφαλιά του Δημουλά μετά από εκτέλεση φάουλ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με την Αυλίδα να έχει τις ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα, αλλά να μην τις αξιοποιεί και τους γηπεδούχους να γίνονται απειλητικοί μόνο από εκτελέσεις στημένων.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με το Καλοχώρι/Παντείχι να πιέζει και να φτάνει κοντά στην ισοφάριση με τον Σάκη Καραμπά, ο οποίος έφυγε μόνος του στην πλάτη της άμυνας, αλλά καθυστέρησε και κόπηκε από τους αμυντικούς. Τελικά η ισοφάριση ήρθε για τον Α.Ο.Κ.Π. στο 67΄ με κεφαλιά του Δουρδουβέλα μετά από εκτέλεση φάουλ. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους πίεσαν για ένα δεύτερο τέρμα, αλλά ο Κικίδης απέκρουσε εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάκη Καραμπά. Έτσι φτάσαμε στο 86΄ όταν στην αντεπίθεση ο Δημουλάς μετά από ωραία πάσα του Λεονάρντο Στέργκου έστειλε με σουτ μέσα από την περιοχή τη μπάλα στα δίχτυα του Παντελή Καραμπά και έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Αυλίδα. Παρ΄ όλα αυτά οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 89΄ έφεραν για δεύτερη φορά το ματς στα ίσα με σκόρερ τον Παντελή Κωνσταντούρα. Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα έληγε ισόπαλος, ο Βασίλης Δημουλάς δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με σουτ στην τελευταία φάση του αγώνα (94΄) χάρισε τη νίκη στον Α.Ο. Αυλίδας. Έτσι το τελευταίο σφύριγμα της κ. Κούκουρα βρήκε τους ποδοσφαιριστές της Αυλίδας να πανηγυρίζουν όλοι μαζί τη σπουδαία νίκη.

Το παιχνίδι παρακολουθήσαν πολλοί φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες, οι οποίοι δημιούργησαν μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Να σημειώσουμε πως το κλίμα στην κερκίδα, αλλά και μέσα στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήταν εξαιρετικό και πάντα σε αθλητικά πλαίσια, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά το τέλος του.

Για την Αυλίδα αγωνίστηκαν οι:
1. Κικίδης Αντώνης,
2. Καλαμπαλίκης Λεωνίδας (Παυλόπουλος Αλέξης),
3. Σύψας Γιώργος,
4. Ζαζάς Γιάννης (c),
5. Βάθης Γιάννης (Μπάμπολης Γιώργος),
6. Σταματίου Λευτέρης,
7. Στέργκου Λεονάρντο,
8. Τζεμπελίκος Θάνος,
9. Μάλλιαρης Χρήστος,
10. Δημουλάς Βασίλης,
11. Μπαμπούρας Θανάσης (Γιαλός Νίκος)
Στον πάγκο έμειναν οι Καλαμιώτης Άκης, Τσομώκος Κων/νος και Ματσούκας Λευτέρης, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Σαλεμής Οδυσσέας, Μπαμπούρας Ανδρέας και Στέργκου Άρμπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου