Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Σκύρος - Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ

3 - 2







19η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011
Γήπεδο Σκύρου
Σκόρερ: Στέργκου Άρμπι (πεν.), Λουκάς Αργύρης

Με πολλές απουσίες και με μόλις δεκατρία άτομα στην αποστολή ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο στη Σκύρο η Αυλίδα, οπού την Κυριακή το πρωί ηττήθηκε από την τοπική ομάδα. Παρ΄ όλα αυτά το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μας, η οποία θα μπορούσε να επιστρέψει από το νησί με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Αυλίδα είχε τον έλεγχο του αγώνα, δεν κινδύνευσε αμυντικά και προηγήθηκε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στέργκου. Μάλιστα θα μπορούσε να "καθαρίσει" το παιχνίδι, αλλά αρχικά σουτ του Στέργκου πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στη συνέχεια ο εξαιρετικός νεαρός τερματοφύλακας των γηπεδούχων κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι με αρκετές επεμβάσεις, με κορυφαία την απόκρουση του σε μακρινό σουτ του Νίκου Σφυρόπουλου. 

Οι γηπεδούχοι "ξύπνησαν" στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, πίεσαν την Αυλίδα και κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ. Ισοφάρισαν αρχικά με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και πήραν το προβάδισμα όταν ο νεαρός τερματοφύλακα της Αυλίδας Αντώνης Κικίδης, ο οποίος ήταν πολύ καλός στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της καριέρας του, νικήθηκε από κοντά με διπλή προσπάθεια. Στη συνέχεια ήταν η σειρά της ομάδας μας να αντιδράσει, όταν μετά από εξαιρετική μπαλιά του Στέργκου ο Αργύρης Λουκάς βρέθηκε μόνος του απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε εύστοχα για την ισοφάριση. Και ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο, μετά από σύγχυση στην περιοχή της Αυλίδας οι νησιώτες πέτυχαν το νικητήριο τέρμα, με τον διαιτητή να μην υποδεικνύει φάουλ αρχικά στον Κικίδη και στη συνέχεια στον Βλάχο. 

Για την Αυλίδα αγωνίστηκαν οι:
1. Κικίδης Αντώνης,
2. Παυλόπουλος Αλέξης,
3. Βλάχος Δημήτρης,
4. Ζαζάς Γιάννης (c),
5. Καρακατσάνης Μιχάλης (Μπλέτσας Βαγγέλης),
6. Μαντής Βαγγέλης (Βάθης Γιάννης),
7. Στέργκου Άρμπι,
8. Κάκιος Θανάσης,
9. Σαμπάνης Γιάννης,
10. Λουκάς Αργύρης,
11. Σφυρόπουλος Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου