Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ - Δύστος

3 - 2







18η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011
Γήπεδο Δροσιάς
Σκόρερ: Γαλάνης Κώστας (πεν.), Βλάχος Δημήτρης, Σαμπάνης Γιάννης
Αποβολή: Στέργκου Λεονάρντο

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση η Αυλίδα επικράτησε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Δροσιάς του Δύστου με σκορ 3-2. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη και είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ακόμα και στο διάστημα που αγωνίστηκε με παίχτη λιγότερο, εξαιτίας της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Λεονάρντο Στέργκου.

Η Αυλίδα ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και άνοιξε νωρίς το σκορ (10΄) με τον Κώστα Γαλάνη, ο οποίος ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Νίκος Σφυρόπουλος. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα (12΄) με σουτ σχεδόν από τη σέντρα, αλλά ο Δημήτρης Βλάχος με κεφαλιά (34΄) έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα μας. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου με την ομάδα μας να πηγαίνει στα αποδυτήρια με παίχτη λιγότερο μετά την αποβολή του Λεονάρντο Στέργκου (41΄).

Παρά την αποβολή οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν και τρίτο τέρμα (51΄), όταν μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα κατέληξε στον Κώστα Γαλάνη, ο οποίος εξ επαφής δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα. Στη συνέχεια, αν και αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία (59΄) μετά από αποβολή ποδοσφαιριστή του Δύστου με απευθείας κόκκινη κάρτα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν ακόμα μια φορά την ομάδα μας (71΄) με ένα γκολ από το πουθενά, και αυτή τη φορά με μακρινό σουτ. Η αντίδραση όμως ήταν άμεση από την ομάδα μας, καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Σαμπάνης πέτυχε το νικητήριο γκολ, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα.   

Η σπουδαία αυτή νίκη (δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας) απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και πριν το χθεσινό παιχνίδι μετρούσε μόλις μία ήττα, σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση (ακόμα μία τον τελευταίο καιρό) επιβεβαιώνει ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία. Το επόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα μας ταξιδεύει στη Σκύρο, όπου την Κυριακή το πρωί θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Για την Αυλίδα αγωνίστηκαν οι:
1. Ευσταθίου Νίκος,
2. Παυλόπουλος Αλέξης,
3. Σύψας Γιώργος (Στέργκου Άρμπι),
4. Ζαζάς Γιάννης (c),
5. Μάλλιαρης Χρήστος (Μαντής),
6. Βλάχος Δημήτρης,
7. Στέργκου Λεονάρντο,
8. Κάκιος Θανάσης,
9. Γαλάνης Κώστας,
10. Σαμπάνης Γιάννης (Λίγκρος Παναγιώτης),
11. Σφυρόπουλος Νίκος
Στον πάγκο έμειναν οι Καρακατσάνης Μιχάλης, Μπάρδης Μάριος, Βάθης Γιάννης και Κικίδης Αντώνης, ενώ δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Λεωνίδας Καλαμπαλίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου