Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ - Δύστος

3 - 2







Ρεπορτάζ για το παιχνίδι Αυλίδα - Δύστος από το "erasitexnes.gr"
Επιμέλεια άρθρου: Γιώργος Καλίτσας

Στιγμιότυπο του αγώνα
Μεγάλη νίκη πέτυχε η Αυλίδα στο γήπεδο της Δροσιάς, αφού επιβλήθηκε με 3-2 του Δύστου, με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζονται κατώτεροι των περιστάσεων για τη βαθμολογική θέση που κατέχουν.
Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα και έδειξαν να μην επηρεάζονται ούτε όταν χρειάστηκε, για ένα σημαντικό κομμάτι του αγώνα, να παίξουν με παίχτη λιγότερο.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με αρκετή ένταση, κάτι που αποτυπώνεται και από τις δύο κόκκινες κάρτες που αναγκάστηκε να δείξει ο διαιτητής της αναμέτρησης, αλλά αποζημίωσε τους 100 περίπου οπαδούς των δύο ομάδων που βρέθηκαν στη Δροσιά.
Το σκορ άνοιξε στο 10' ο Γαλάνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που προήλθε από ανατροπή του Σφυρόπουλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα και 2 λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με τον Ηλία και την έμπνευσή του να εξαπολύσει ένα σουτ λόμπα από τα 30 μέτρα. Στο 34' οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με κεφαλιά του Βλάχου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και έδειχναν να ελέγχουν τη ροή του αγώνα μέχρι το 41' ,όταν η ανόητη ενέργεια του, ήδη "κιτρινισμένου", Στέργκου να βάλει το χέρι του στη μπάλα σε ανύποπτη φάση, ανάγκασε τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Ρωμανό να του δείξει την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο, άλλος είχε την αριθμητική υπεροχή και άλλος έχανε τις ευκαιρίες. Σε εκτέλεση φάουλ, στο 51', ο Γαλάνης βρέθηκε μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά το σουτ πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ 6 λεπτά αργότερα η εκτέλεση κόρνερ του Σφυρόπουλου βρήκε τον Βλάχο στο ύψος της περιοχής, ο οποίος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο επερχόμενος Μάλλιαρης με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα να περάσει ξυστά από τη συμβολή των δοκαριών. Στο 59' ο Πιλάτης δέχτηκε την κόκκινη κάρτα και άφησε και τους φιλοξενούμενους με 10 παίχτες, αλλά στο 71' ο Μαστροκώστας πήρε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και αφού προχώρησε λίγο, "βομβάρδισε" από τα 30 μέτρα  και έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στη δεξιά γωνιά του Ευσταθίου σημειώνοντας το 2-2. Πριν, όμως, κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Σαμπάνης δέχτηκε την κάθετη πάσα και πιεζόμενος από δύο αμυντικούς πρόλαβε στην έξοδο τον Χροναίο και έγραψε το 3-2, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Από τους νικητές  ξεχώρισαν οι Σαμπάνης ( για το νικητήριο τέρμα), Γαλάνης και Μάλλιαρης (αλάνθαστος στην άμυνα, επικίνδυνος όταν ανέβαινε στην επίθεση), ενώ για το Δύστο ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στον Πηλιχό, ο οποίος πάλεψε αρκετά στην επίθεση.

Την ερχόμενη Κυριακή η Αυλίδα ταξιδεύει στη Σκύρο, ενώ ο Δύστος υποδέχεται την πρωτοπόρο ομάδα των Αλατσάτων.

ΑΥΛΙΔΑ : Ευσταθίου, Παυλόπουλος, Σύψας(46' Στέργκου Α.), Ζαζάς, Μάλλιαρης(90' Μαντής), Βλάχος, Στέργκου Λ., Κάκιος, Γαλάνης, Σαμπάνης(76' Λίγκρος), Σφυρόπουλος.
ΔΥΣΤΟΣ : Χροναίος, Ηλίας, Δήμου, Μοιρώτσος, Πιλάτης Ν., Μπιμπής(46' Βυργιώτης), Ρέτσας(46' Τσαλιαγκός), Μαστροκώστας, Πηλιχός(90' Πιλάτης), Πιλάτης Γ., Σπίθας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου