Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Μεταγραφικός Σχεδιασμός


Μία μέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο με προπονητή τον Μιχάλη Καρακατσάνη και συνεχίζονται οι προσπάθειες της διοίκησης για την ενίσχυση της ομάδας.

Ανανεώσεις - Παραμονές - Επιστροφές

Πρώτος στόχος είναι η διατήρηση του ρόστερ της προηγούμενης περιόδου με την παραμονή όλων των παιχτών.

Έτσι, μετά τους

Ζαζά Γιάννη, Λίγκρο Παναγιώτη, Μάλλιαρη Χρήστο, Καλαμιώτη Άκη, Καλαμπαλίκη Λεωνίδα, Κάκιο Θανάση, Λουκά Αργύρη, Στέργκου Άρμπι, Μαλλικόπουλο Χρήστο και Τσομάτσκα Ανδρέα,

ήταν η σειρά του Νίκου Σφυρόπουλου να συμφωνήσει να παραμείνει για δεύτερη χρονιά στην ομάδα.

Επιπλέον στις υποχρεώσεις της ομάδας θα επιστρέψει ο Οδυσσέας Σαλεμής, καθώς σταδιακά και οι τραυματίες Γιάννης Βάθης και Χάρης Παπαγεωργίου.

Έτσι, αυτή τη στιγμή οι μοναδικές ανοιχτές υποθέσεις είναι αυτές των Βασίλη Δημουλά, Άκη Ταχταρά και Λεονάρντο Στέργκου.

Αποχωρήσεις

Από την άλλη μεριά, ελεύθεροι έμειναν οι νεαροί ποδοσφαιριστές Γιώργος Κουκουβίνος (συνεχίζει στον Ολυμπιακό Χαλκίδας) και Αντώνης Λαγός (συνεχίζει στον Α.Ο. Νέας Αρτάκης).

Μεταγραφές

Έκτος από την παραμονή των παιχτών η διοίκηση κινείται και για την ενίσχυση της ομάδας, με την απόκτηση νέων παιχτών, με πρώτο και κύριο μεταγραφικό στόχο να αποτελεί η απόκτηση ενός ικανού τερματοφύλακα.

Από εκεί και πέρα η ομάδα έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλους μεταγραφικούς στόχους και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις παιχτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου