Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα περίοδο


Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα περίοδο, με τη διοίκηση να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα.

Ανανεώσεις - Παραμονές

Μετά την παραμονή του Μιχάλη Καρακατσάνη στον πάγκο της ομάδας και τη νέα χρονιά,  βασικός στόχος και επιθυμία της διοίκησης είναι η διατήρηση του ρόστερ της περσινής περιόδου με την παραμονή όλων των παικτών. Για το λόγο αυτό η διοίκηση ήρθε άμεσα σε επαφή με τους παίκτες της ομάδας, με τους περισσότερους να έχουν ήδη συμφωνήσει να παραμείνουν και τη νέα χρονιά. Έτσι σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι:

Ζαζάς Γιάννης
Λίγκρος Παναγιώτης
Καλαμιώτης Άκης
Καλαμπαλίκης Λεωνίδας
Κάκιος Θανάσης
Μάλλιαρης Χρήστος
Λουκάς Αργύρης
Μαλλικόπουλος Χρήστος
Στέργκου Άρμπι
Τσομάτσκα Ανδρέας

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της παραμονής των Νίκου Σφυρόπουλου, Άκη Ταχταρά και Βασίλη Δημουλά, αν και αναμένεται να υπάρξει σύντομα θετική εξέλιξη, καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία της διοίκησης να παραμείνουν οι ποδοσφαιριστές στην ομάδα.

Επιστροφές

Στις υποχρεώσεις της ομάδας αναμένεται να επιστρέψει ο Οδυσσέας Σαλεμής, καθώς και οι Γιάννης Βάθης και Χάρης Παπαγεωργίου, μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς τους στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

Μεταγραφές

Στα μεταγραφικά η διοίκηση έχει κινηθεί για την ενίσχυση της ομάδας και βρίσκεται σε επαφές με μεταγραφικούς στόχους, ενώ σίγουρη πρέπει να θεωρείται η απόκτηση ενός ικανού τερματοφύλακα.

Αποχωρήσεις

Τέλος, παρελθόν αποτελεί ο νεαρός Γιώργος Κουκουβίνος, καθώς και ο νεαρός τερματοφύλακας Αντώνης Λαγός που συνεχίζει στην Αρτάκη.

Τελευταία Ενημέρωση:  Τετάρτη 11 Αυγούστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου