Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Έλαφος 1988 - Μπαράζ Ανόδου στη Δ΄ Εθνική

Από το ρεπορτάζ της "Ευβοϊκής Γνώμης" για τις συμμετοχές των ευβοϊκών ομάδων σε αγώνες μπαράζ μεταξύ πρωταθλητριών Ενώσεων για την άνοδο στη Δ΄ Εθνική.


ΕΛΑΦΟΣ ΑΥΛΙΔΑΣ - 1988

Το 1988 η Έλαφος της Αυλίδας δεν τα κατάφερε, παρά τις καλές της εμφανίσεις. Είχε αντιμετωπίσει τις πρωταθλήτριες Βοιωτίας (Κυριάκι), Φθιώτιδας (Παλλαμιακή) και Φωκίδας (Φωκικός).

Ξεκίνησε με ήττα στην Άμφισσα από τον Φωκικό (0-1). Στη συνέχεια νίκησε με 3-1 το Κυριάκι (σκόρερ: Γκούμας, Μπασούκος, Βασιλείου), όπου κόπηκαν 946 εισιτήρια και εισπράχθηκαν (για να θυμηθούμε και τη δραχμή) 236.500 δρχ. Ο επόμενος αγώνας πάλι στην Αυλίδα ήρθε ισόπαλος 2-2 με αντίπαλο την Παλλαμιακή (και τα δυο γκολ ο Λουκάς Βασιλείου). Νικηφόρος ήταν ο τρίτος συνεχόμενος αγώνας στην Αυλίδα. Κέρδισε 2-0 το Φωκικό (τα γκολ Κόκκαλης και Βασιλείου). Ακολούθησε ο αγώνας στο Κυριάκι, όπου η πρωταθλήτρια Εύβοιας προηγήθηκε 2-0 με γκολ του Κηρύκου (από φάουλ) και του Βασιλείου, αλλά ισοφαρίστηκε στο 96'. Πολλά παράπονα είχαν εκφραστεί για τη διαιτησία από τους ανθρώπους της Ελάφου (δεν είχε δοθεί πέναλτι και δεν κατακυρώθηκε γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Γκούμας). Στον τελευταίο της αγώνα έχασε 1-0 στη Στυλίδα από την Παλλαμιακή κι έμεινε 3η στη βαθμολογία.

Έπαιζαν τότε οι: Βαϊράμογλου, Σαμαρτζής, Κωνσταντούρας, Κόκκαλης, Κ. Σταματίου, Μπασούκος, Γιώργος Γκουμας, Δ. Σταματίου, Αναστασόπουλος, Λουκάς Βασιλείου, Δημητριάδης, Μπενίσης, Σταυρ. Χριστοδούλου, Κηρύκος, Σακελλαρίου, Σπυρόπουλος, Λάμπρου, Πανουργιάς, Σαμπάνης, Ζιαζιάς, Βάβος, Παππάς, Τόλιας, Ζιαζιάς Αντ. κ.ά.

Προπονητής ήταν ο Κώστας Βέττας, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας όταν ξεκίνησαν τα μπαράζ και αντικαταστάθηκε από τους κ.κ. Αγριόδημο και Ματσούκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου