Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Α2 Κατηγορία: Ανασκόπηση

 Άρθρο από Ευβοϊκή Γνώμη online.

Ο Δύστος κέρδισε με 2-0 στην Αυλίδα την τοπική ομάδα και είναι και τυπικά η πρωταθλήτρια του 2ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Α2' κατηγορίας που ολοκληρώθηκε σήμερα. Η άλλη ομάδα που είχε ήδη προβιβαστεί (από το 2ο όμιλο) είναι ο Παντριαδικός (ήδη πήρε και το τρόπαιό της).


Σε αγώνα μπαράζ θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1 ο Νηλέας Νεοχωρίου (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) και η Δόξα Προκοπίου (το Σάββατο 5 Μαΐου , στις 5, στο Ενωσιακό γήπεδο)

Υποβιβάστηκε από  τον 1ο όμιλο ο ΠΑΟ Πολιτικών και από το 2ο όμιλο η ΑΕΚ Χαλκίδας.

Παραμένουν στην κατηγορία -εκτός απίθανου απροόπτου- η ομάδα του Πισσώνα και ο Εύριπος (τρίτη θέση από το τέλος στον 1ο και στο 2ο όμιλο αντίστοιχα). Το απίθανο απρόοπτο είναι να υποβιβαστούν δυο ομάδες της Εύβοιας από τη Δ' Εθνική και να μην ανεβεί ο Ευβοϊκός στη Δ' Εθνική, οπότε θα οδηγηθούν σε μπαράζ οι δυο παραπάνω ομάδες.

Ελπίζουν να παραμείνουν στην κατηγορία ο ΑΟ Ατταλης από τον 1ο όμιλο και ο ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων από το 2ο όμιλο, που κατέλαβαν την προτελευταία θέση ο καθένας στον όμιλο του.

Θυμίζουμε:

Θα παραμείνουν στην Α2' οι δυο ομάδες στη περίπτωση που δεν υποβιβαστεί καμία ομάδα της Εύβοιας από τη Δ' Εθνική και ανεβεί παράλληλα σ' αυτή ο Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου μέσα από τα μπαράζ.

Θα γίνει μπαράζ ανάμεσα στην Ατταλη και τις Κονίστρες, σε δυο περιπτώσεις:
-Αν ανεβεί ο Ευβοϊκός και πέσει μια ομάδα της Εύβοιας από τη Δ' Εθνική
-Παραμείνουν όλες οι ομάδες της Εύβοιας στη Δ' και ΔΕΝ ανεβεί ο Ευβοϊκός στα μπαράζ.

Θα υποβιβαστούν και η Ατταλη και οι Κονίστρες σε δυο περιπτώσεις:
-Αν δεν ανεβεί ο Ευβοϊκός και υποβιβαστεί μια ευβοϊκή ομάδα από τη Δ'
-Αν ανεβεί ο Ευβοϊκός και υποβιβαστούν δυο ομάδες της Εύβοιας από τη Δ'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου