Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΑΥΛΙΔΑ-ΔΥΣΤΟΣ 0-2: ...πέρασμα τίτλου

Ρεπορτάζ για τον αγώνα της Κυριακής από την ιστοσελίδα Αθλητική Εύβοια και τον Αποστόλη Αποστολίδη.

Αντάμα με την Τριάδα, που πήρε τον τίτλο και το εισιτήριο για την Α1 πριν μία εβδομάδα, ο Δύστος πέρασε νικηφόρα και από την Αυλίδα και πανηγυρίζει!

Νίκη-τίτλος για το Δύστο την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Βαθέος Αυλίδας... Πολύ καλή η Αυλίδα, άφησε υποσχέσεις για το μέλλον το νεανικό της σύνολο!

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον πρωταθλητή του 2ου ομίλου της Α2, Δύστο, για να πάρει το τρίποντο της νίκης (και με ισοπαλία ήταν πρωταθλητής), που τον έχρισε πρωταθλητή και του έδωσε το εισιτήριο για επάνοδο στην Α1 μετά από πολλά χρόνια!
Ο Δύστος παρουσιάστηκε σοβαρός και αποφασισμένος να προασπίσει το αβαντάζ που είχε πάρει μια εβδομάδα πριν κόντρα στην άξια αντίπαλό του ομάδα του Νεοχωρίου!
Οι παίκτες του ήξεραν ότι ο αντίπαλός τους ήταν η ομάδα που τους είχε υποχρεώσει στην μοναδική ήττα που έκαναν στο πρωτάθλημα και μάλιστα μέσα στο Δύστο...
Οι πρωταθλητές λοιπόν μπήκαν δυνατά και πέτυχαν δυο γκολ στο α' μέρος, με πλασέ του Πηλιχού στο 19' (0-1), μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Ρέτσα και στο 44' μετά από υπέροχη προσπάθεια του Μοιρώτσου και πλασέ του Ν. Πιλάτη, το 0-2, χάνοντας και άλλες καλές ευκαιρίες!
Στο β' μέρος η νεανική ομάδα των γηπεδούχων ανέβασε ρυθμούς, ήταν πολύ καλή, δικαιούντο ένα γκολ, ενώ οι του Δύστου πρόσεξαν την άμυνά τους και επιχειρούσαν με επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Μάλιστα στο 85' ανατράπηκε ο Ρέτσας, πέναλτι, που εκτέλεσε ο Ηλίας και απέκρουσε εκπληκτικά ο νεαρός Κικίδης...


Αρίστευσε ο διαιτητής Γιώργος Τσακός και οι συνεργάτες του Γιώργ. Στρουμπούλης και Νικ. Παντελάκης.

ΑΥΛΙΔΑ (Γιώργ. Καραναστάσης): Κικίδης, Μάλλιαρης, Σύψας, Ζαζάς, Βάθης, Κάκιος, Στέργκου, Βλάχος, Τζεμπελίκος, Λεοντάρης (78' Καλλαμιώτης), Τσομώκος (46' Γιαλός).
ΔΥΣΤΟΣ: Τριανταφυλλίδης, Ηλίας, Ευδοξιάδης, Τσαλιαγκός (86' Δ. Πιλάτης), Δήμου, Γ. Πιλάτης, Μοιρώτσος, Δημολιάνης, Αρ. Πηλιχός (72' Σπίθας), Ρέτσας, Ν. Πιλάτης (60' Μαρίνος).
                                                                                                                        
Αποστόλης Αποστολίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου