Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Νηλέας Νεοχωρίου - Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ


19η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012
Γήπεδο Νεοχωρίου

Φάση από τον αγώνα της Κυριακής (από aonileas.blogspot.com)
Δεν τα κατάφερε ο Α.Ο. Αυλίδας να επιστρέψει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Νεοχώρι, καθώς το απόγευμα της Κυριακής ηττήθηκε με 3-0 από τον τοπικό Νηλέα. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας μετά τις 13 Νοεμβρίου και το εκτός έδρας παιχνίδι με τα Κόσκινα. Σε αυτούς τους τρεις μήνες η Αυλίδα παρέμεινε αήττητη για δέκα παιχνίδια, μετρώντας εφτά νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Απέναντι στην αήττητη και πρωτοπόρο ομάδα του Νηλέα, η ομάδα μας βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα και δεν έπιασε την υψηλή απόδοση προηγούμενων αγώνων. Αντίθετα οι γηπεδούχοι με μία εξαιρετική εμφάνιση δικαιολόγησαν απόλυτα τη βαθμολογική τους θέση και έφτασαν δίκαια στην άνετη νίκη.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, το παιχνίδι κρίθηκε στο εφιαλτικό για την Αυλίδα πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους. Οι γηπεδούχοι πίεσαν την ομάδα μας και πέτυχαν ότι δεν κατάφεραν στο πρώτο 45λεπτο, καθώς εκμεταλλεύτηκαν κάθε αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων και με τρία γρήγορα τέρματα κλείδωσαν τη νίκη.

Μπορείτε να διαβάσετε το σχόλιο των γηπεδούχων για το παιχνίδι στο blog της ομάδας του Νεοχωρίου.

Για την Αυλίδα αγωνίστηκαν οι:
1. Λεμονής Κώστας,
2. Παυλόπουλος Αλέξης,
3. Σύψας Γιώργος,
4. Ζαζάς Γιάννης (c),
5. Βάθης Γιάννης,
6. Βλάχος Δημήτρης,
7. Στέργκου Λεονάρντο (Λεοντάρης Βασίλης),
8. Τζεμπελίκος Θάνος,
9. Τσομώκος Κων/νος (Γιαλός Νίκος),
10. Δημουλάς Βασίλης,
11. Μάλλιαρης Χρήστος,
ενώ στον πάγκο έμεινε ο Αντώνης Κικίδης.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αγωνίζεται και πάλι εκτός έδρας και θα αντιμετωπίσει στην Κάρυστο την τοπική ομάδα την Κυριακή 4 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου