Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Μαρμάρι - Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ


17η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012
Γήπεδο Καρύστου
Σκόρερ: Στέργκου Λεονάρντο (2  (1 πεν.))

Δεν τα κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες ο Α.Ο. Αυλίδας, καθώς την Κυριακή αναδείχθηκε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ισόπαλος, αυτή τη φορά στο γήπεδο Καρύστου με το Μαρμάρι. Μάλιστα, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ελλήσποντο, προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, αλλά στο τέλος έμεινε με το βαθμό της ισοπαλίας.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα τελείωσε χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με την Αυλίδα να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και τη μοναδική καλή στιγμή, όταν ο Χρήστος Μάλλιαρης από πάσα του Δημήτρη Βλάχου βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο οποίος τον ανέτρεψε, χωρίς όμως ο διαιτητής να καταλογίσει την παράβαση.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για την ομάδα μας, με τον Λεονάρντο Στέργκου να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από εξαιρετική πάσα του Βασίλη Δημουλά. Το γκολ ξύπνησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι πίεσαν στη συνέχεια και έφεραν με σουτ το παιχνίδι στα ίσα. Η απάντηση της ομάδας μας όμως ήταν άμεση, με τον Βασίλη Δημουλά να κερδίζει πέναλτι και τον Λεονάρντο Στέργκου να βάζει και πάλι μπροστά στο σκορ την Αυλίδα. Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και έφτασαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, μετά από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων, στην ισοφάριση. 

Για την Αυλίδα, η οποία ταξίδεψε στην Κάρυστο με πολλές απουσίες, αγωνίστηκαν οι:
1. Λεμονής Κώστας,
2. Μάλλιαρης Χρήστος,
3. Σύψας Γιώργος,
4. Ζαζάς Γιάννης (c),
5. Βάθης Γιάννης,
6. Βλάχος Δημήτρης,
7. Στέργκου Λεονάρντο,
8. Στέργκου Άρμπι,
9. Τσομώκος Κων/νος (Καλαμιώτης Άκης),
10. Δημουλάς Βασίλης,
11. Ματσούκας Λευτέρης (Γιαλός Νίκος),
ενώ στον πάγκο έμεινε ο Αντώνης Κικίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου