Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ - Μαρμάρι


4η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011
Γήπεδο Βαθέος
Σκόρερ: Δημουλάς Βασίλης, Σαμπάνης Γιάννης, Ματσούκας Λευτέρης,Παυλόπουλος Αλέξης

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Αυλίδα και πρώτη εντός έδρας και πάλι με το ίδιο σκορ. Μετά το σπουδαίο διπλό στη Λάμψακο επί του Ελλήσποντου, η ομάδα μας επικράτησε εχτές το απόγευμα του Μαρμαρίου στο Βαθύ με το εντυπωσιακό 4-1.

Η Αυλίδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αφού έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βασίλη Δημουλά, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει εξ επαφής τον αντίπαλο τερματοφύλακα, άνοιξε το σκορ με τον ίδιο παίχτη, μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων. Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με δύο τέρματα, καθώς ο Σαμπάνης σκόραρε με ωραία ατομική προσπάθεια για το 2-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Αυλίδα να πιέζει για ένα τρίτο τέρμα και αφού πρώτα ο Λεονάρντο Στέργκου με απευθείας φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια ο Λευτέρης Ματσούκας, που είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα στον αγώνα, πέτυχε το 3-0. Το γκολ δεν ήρθε για την ομάδα μας, όταν ο Βασίλης Δημουλάς νικήθηκε για δεύτερη φορά από κοντά από τον τερματοφύλακα του Μαρμαρίου, αλλά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κατάφεραν να μειώσουν στην πρώτη τους καλή στιγμή με κοντινή κεφαλιά. Από εκεί και πέρα η ομάδα μας προσπάθησε να σφραγίσει τη νίκη με ένα τέταρτο γκολ και αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες, με κορυφαία το τετ-α-τετ του Σαμπάνη που απέκρουσε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, το πέτυχε με μακρινό σουτ του Αλέξη Παυλόπουλου.

Για την Αυλίδα αγωνίστηκαν οι:
1. Λεμονής Κώστας,
2. Καλαμπαλίκης Λεωνίδας (Ματσούκας Λευτέρης),
3. Παυλόπουλος Αλέξης,
4. Ζαζάς Γιάννης (c),
5. Βλάχος Δημήτρης,
6. Κάκιος Θανάσης,
7. Στέργκου Λεονάρντο,
8. Τζεμπελίκος Θάνος (Βάθης Γιάννης),
9. Σαμπάνης Γιάννης,
10. Δημουλάς Βασίλης (Τσομώκος Κων/νος),
11. Μάλλιαρης Χρήστος
Στον πάγκο έμειναν οι Γαλάνης Κώστας, Σύψας Γιώργος, Καλαμιώτης Άκης και Μελετιάδης Γιάννης, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Κικίδης Αντώνης, Γιαλός Νίκος, Μπάμπολης Γιώργος, Σταματίου Λευτέρης και Μπαμπούρας Θανάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου