Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ελλήσποντος - Αυλίδα 1-4 : "Είχε ουσία..."

Ρεπορτάζ του αγώνα από τον δημοσιογράφο Χρήστο Γεωργίου της εκπομπής "Δυνατά & Αθλητικά" του 9,65 fm.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Μετά το 5-0 της περσινής περιόδου, η Αυλίδα πέτυχε ακόμα μία εκκωφαντική νίκη -αυτή τη φορά εκτός έδρας- απέναντι στον Ελλήσποντο με 4-1, στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΕ στο γήπεδο της Νέας Λαμψάκου. Οι γηπεδούχοι το προσπάθησαν και δεν πτοήθηκαν, ακόμη και όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο γκολ (38’ Στέργκου, 52’ Μάλλιαρης). Ο Χρήστου με πέναλτι στο 60’ κατάφερε να μειώσει για τον Ελλήσποντο, στη συνέχεια η ομάδα πίεσε για την ισοφάριση με τον Ξυδάκη στο 83’, όμως το γκολ του Δημουλά στο 88’ έβαλε τέλος στις ελπίδες της για την κατάκτηση του βαθμού της ισοπαλίας. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 2’ των καθυστερήσεων, ο Κάκιος πρόσθεσε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, δίνοντας παράλληλα μεγαλύτερη έκταση στη νίκη της Αυλίδας. Νίκη που πήρε δίκαια, όντας περισσότερο ουσιαστική στο τελείωμα των φάσεων. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπούρικας με βοηθούς τους Αθηναίο και Καντούρο.
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γ. Θάνος): Καπετάνιος, Σιγανός, Βλάχος, Βασιλείου, Τουλούμης, Αγγελάκης, Παύλου(53’ Ξυδάκης), Καρβελάς, Πετράκης, Χρήστου, Ελευθεριάδης.
ΑΥΛΙΔΑ (Γ. Καραναστάσης): Λεμονής, Παυλόπουλος, Καλαμπαλίκης (Καλαμιώτης), Ζαζάς, Βλάχος, Κάκιος, Στέργκου, Τζεμπελίκος, Τσομώκος (72΄ Ματσούκας), Δημουλάς (89’ Καρακατσάνης), Μάλλιαρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου