Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ - Έξω Παναγίτσα

5 - 3







26η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Κυριακή 1 Μαΐου 2011
Γήπεδο Δροσιάς
Σκόρερ: Στέργκου Λεονάρντο(2), Γαλάνης Κώστας, Λουκάς Αργύρης, Παυλόπουλος Αλέξης

Με νίκη έκλεισε τη χρονιά η Αυλίδα, καθώς την Κυριακή το απόγευμα επικράτησε της Έξω Παναγίτσας στο γήπεδο της Δροσιάς με σκορ 5-3, φτάνοντας έτσι τις έξι συνεχόμενες εντός έδρας νίκες.

Οι φιλοξενούμενοι, που ήθελαν μόνο νίκη για να ελπίζουν σε παραμονή στην κατηγορία, φάνηκε να αγγίζουν το θαύμα, όταν βρέθηκαν να προηγούνται με δύο τέρματα, εκμεταλλευόμενοι ισάριθμα προσωπικά λάθη στην άμυνα της ομάδας μας, ενώ είχαν και σουτ στο δοκάρι. Όσο περνούσε όμως η ώρα η ομάδα μας άρχισε να ανεβάζει την απόδοση της, φτάνοντας τελικά στην ισοφάριση με τα γκολ των Λεονάρντο Στέργκου και Κώστα Γαλάνη, ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Στέργκου να προηγηθεί πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Ότι δεν κατάφερε στο τέλος του πρώτου μέρους ο Στέργκου το πέτυχε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, ενώ ο Αργύρης Λουκάς στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο την έστειλε στα δίχτυα σιγουρεύοντας τη νίκη της Αυλίδας. Αν και η ομάδα μας στη συνέχεια εξαιτίας και της κούρασης έριξε την απόδοση της, ήταν αυτή που πέτυχε και πέμπτο γκολ με τον Αλέξη Παυλόπουλο, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν πετυχαίνοντας ένα τρίτο τέρμα.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι:
1. Κικίδης Αντώνης,
2. Βάθης Γιάννης,
3. Σύψας Γιώργος,
4. Ζαζάς Γιάννης (c),
5. Γαλάνης Κώστας (Αργίτης Χρήστος),
6. Βλάχος Δημήτρης,
7. Στέργκου Λεονάρντο,
8. Κάκιος Θανάσης,
9. Μάλλιαρης Χρήστος,
10. Δημουλάς Βασίλης (Λουκάς Αργύρης),
11. Παυλόπουλος Αλέξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου