Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ - Κόσκινα

 4 - 3







21η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Κυριακή 20 Μαρτίου 2011
Γήπεδο Δροσιάς
Σκόρερ: Σαμπάνης Γιάννης, Στέργκου Λεονάρντο (2), Δημουλάς Βασίλης

Μετά τους δύο δύσκολους εκτός έδρας αγώνες και τις δύο συνεχόμενες ήττες σε Σκύρο και Νεοχώρι, η Αυλίδα συνδύασε με νίκη την επιστροφή στην έδρα της. Έτσι, τρεις εβδομάδες μετά το τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα, επικράτησε εχτές το απόγευμα στη Δροσιά των Κοσκίνων με 4-3 μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λεονάρτο Στέργκου που πέτυχε δύο γκολ και δημιούργησε τα άλλα δύο.

Η Αυλίδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έφτασε πολύ νωρίς σε ένα τέρμα, όταν μετά από προσπάθεια και πάσα του Στέργκου ο Σαμπάνης από κοντά με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ. Αν και η ομάδα μας συνέχισε να έχει την υπεροχή δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε αντίθετα από το πρώτο, με τα Κοσκινά να αιφνιδιάζουν την ομάδα μας και να παίρνουν το προβάδισμα. Μετά το αρχικό μούδιασμα η ομάδα μας αντέδρασε με τον Στέργκου, ο οποίος, αφού πρώτα είδε σουτ του να σταματάει στο κάθετο δοκάρι, σκόραρε στη συνέχεια δύο φορές ανατρέποντας το αποτέλεσμα. Μάλιστα η Αυλίδα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στα τελευταία λεπτά, με τον Βασίλη Δημουλά να σκοράρει σε κενή εστία και πάλι μετά από πάσα του Στέργκου. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, καθώς κατάφεραν άμεσα να μειώσουν με κοντινό σουτ. Αμέσως μετά το γκολ υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στον Λεονάρντο Στέργκου και ποδοσφαιριστή των Κοσκίνων, με την κ. Κούκουρα, αφού έδειξε τη δεύτερη κίτρινη στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή, να σφυρίζει εσπευσμένα τη λήξη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Για την Αυλίδα αγωνίστηκαν οι:
1. Μπάρδης Μάριος,
2. Παυλόπουλος Αλέξης,
3. Σύψας Γιώργος,
4. Ζαζάς Γιάννης (c),
5. Μάλλιαρης Χρήστος (Μπλέτσας Βαγγέλης),
6. Βλάχος Δημήτρης,
7. Στέργκου Λεονάρντο,
8. Κάκιος Θανάσης,
9. Σαμπάνης Γιάννης,
10. Γαλάνης Κώστας (Δημουλάς Βασίλης),
11. Σφυρόπουλος Νίκος
Στον πάγκο έμειναν οι Καρακατσάνης Μιχάλης, Αργίτης Χρήστος, Στέργκου Άρμπι, Ευσταθίου Νίκος και Καλαμπαλίκης Λεωνίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου