Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ελλήσποντος - Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ

3 - 2







10η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010
Γήπεδο Νέας Λαμψάκου
Σκόρερ: Γαλάνης Κώστας, Κάκιος Θανάσης (πεν.)
Αποβολή: Κάκιος Θανάσης (απευθείας)
Χαμένο Πέναλτι: Κάκιος Θανάσης

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου η Αυλίδα δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο της Νέας Λαμψάκου, καθώς ηττήθηκε από τον Ελλήσποντο με 3-2.

Αν και οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν δοκάρι στα πρώτα λεπτά, η ομάδα μας ήταν αυτή που μετά το πρώτο δεκάλεπτο βρέθηκε μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα. Αρχικά ο Κώστας Γαλάνης, ο οποίος επέστρεψε μετά από τιμωρία δύο αγωνιστικών, μετά από εξαιρετική πάσα του Λεονάρντο Στέργκου πλάσαρε άψογα τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ανοίγοντας το σκορ, ενώ στη συνέχεια ο Θανάσης Κάκιος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας, ευστοχώντας από τα έντεκα βήματα σε πέναλτι που κέρδισε ο Βασίλης Δημουλάς.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πήραν ξανά τον έλεγχο του αγώνα, είχαν δοκάρι αρχικά, μείωσαν με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Δημήτρης Βλάχος στα όρια της περιοχής και κατάφεραν τελικά να ισοφαρίσουν με κεφαλιά μετά από λανθασμένη έξοδο του τερματοφύλακα της ομάδας μας. Με τις δύο ομάδες ισόπαλες το παιχνίδι πήρε φωτιά όταν αποβλήθηκε ο αρχηγός του Ελλήσποντου με απευθείας κόκκινη κάρτα για εκτός φάσης χτύπημα στον Θανάση Κάκιο.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα, η ομάδα της Λαμψάκου ήταν αυτή που κατάφερε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους να πετύχει τρίτο γκολ, εκμεταλλευόμενη σύγχυση στην περιοχή της Αυλίδας. Η ομάδα μας θα μπορούσε άμεσα να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αλλά για ακόμα μία φορά πλήρωσε την αστοχία από το σημείο του πέναλτι. Αυτή τη φορά ο Θανάσης Κάκιος ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, χωρίς όμως να καταφέρει να νικήσει για δεύτερη φορά τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, που έπεσε σωστά και απέκρουσε. Ο ίδιος μάλιστα αντίκρισε αργότερα την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να προσπαθεί χωρίς επιτυχία να φτάσει στην ισοφάριση.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι:
1. Μπλέτσας,
2. Σύψας Γιώργος (Καρακατσάνης Μιχάλης),
3. Βλάχος Δημήτρης,
4. Λίγκρος Παναγιώτης,
5. Μάλλιαρης Χρήστος,
6. Κάκιος Θανάσης,
7. Στέργκου Λεονάρντο (c),
8. Στέργκου Άρμπι,
9. Γαλάνης Κώστας,
10. Δημουλάς Βασίλης,
11. Σφυρόπουλος Νίκος
Στον πάγκο έμειναν οι Σαλεμής Οδυσσέας, Καλαμπαλίκης Λεωνίδας και Αργίτης Χρήστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου