Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Α.Ε. Ληλαντίου - Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ

3   -   3
3 - 1 (πέναλτι) 








Β΄Φάση Κυπέλλου Ευβοίας 2010 - 2011
Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010
Γήπεδο Αγίου Νικολάου
Σκόρερ: Καρακατσάνης Μιχάλης, Δημουλάς Βασίλης, Στέργκου Λεονάρντο
Αποβολή: Σφυρόπουλος Νίκος (2η κίτρινη)


Η εξέλιξη του αγώνα:
Ά Ημίχρονο: 2 - 0
Β΄Ημίχρονο: 2 - 2
Ά Ημίχρονο Παράτασης: 2 - 3
Β΄Ημίχρονο Παράτασης: 3 - 3
Πέναλτι: 3 - 1


Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι από πλευράς θεάματος και εξέλιξης του σκορ στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, η ομάδα μας αποκλείστηκε σήμερα από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ευβοίας, χάνοντας με 3-1 στη διαδικασία των πέναλτι από την Α.Ε. Ληλαντίου. Η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 2-2, ενώ μετά την ημίωρη παράταση ο αγώνας ολοκληρώθηκε με σκορ 3-3.


Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την ομάδα μας πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, καθώς, σε αντίθεση με τους αντιπάλους της, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ήταν πιο αποφασιστική στις τελικές προσπάθειες, ανέβασε κι άλλο την απόδοση της και κατάφερε να αντιδράσει, μειώνοντας αρχικά με εκπληκτικό μακρινό σουτ του προπονητή της ομάδας Μιχάλη Καρακατσάνη, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο στη θέση του Δημήτρη Βλάχου. Μάλιστα στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε να ισοφαρίσει και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση με προβολή του Βασίλη Δημουλά μετά από σέντρα του Νίκου Σφυρόπουλου.

Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης η ομάδα μας συνέχισε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Λεονάρντο Στέργκου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Ληλαντίου.

Ενώ όμως το παιχνίδι πλησίαζε προς το τέλος του, πριν την εκτέλεση ενός κόρνερ για την ομάδα του Ληλαντίου, ο Νίκος Σφυρόπουλος αντίκρισε για σπρώξιμο την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ.Αλεξίου. Στα λεπτά που απέμεναν η ομάδα μας δεν κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ, καθώς δέχτηκε γκολ ύστερα από μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ. Πάντως η ομάδα μας θα μπορούσε να είχε πετύχει και τέταρτο γκολ λίγο πριν τη λήξη της παράτασης, αλλά ο Αργύρης Λουκάς νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον τερματοφύλακα του Ληλαντίου.

Έτσι το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες και το παιχνίδι οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων ήταν πιο ψύχραιμοι και πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εντυπωσιακός ο νεαρός τερματοφύλακας του Ληλαντίου ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι.

Αναλυτικά οι εκτελέσεις:
0-0: χαμένο πέναλτι Ζαζάς - άουτ
1-0: Ληλάντιο
1-1: Καρακατσάνης
2-1: Ληλάντιο
2-1: χαμένο πέναλτι Δημουλάς - απόκρουση
3-1: Ληλάντιο
3-1: χαμένο πέναλτι Στέργκου Λ. - απόκρουση

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι:
1. Μπλέτσας,
2. Ζαζάς Γιάννης (c),
3. Στέργκου Άρμπι,
4. Παυλόπουλος Αλέξης (Καλαμιώτης Άκης),
5. Κάκιος Θανάσης,
6. Βλάχος Δημήτρης (Καρακατσάνης Μιχάλης),
7. Στέργκου Λεονάρντο,
8. Μάλλιαρης Χρήστος,
9. Μαλλικόπουλος Χρήστος (Λουκάς Αργύρης),
10. Δημουλάς Βασίλης,
11. Σφυρόπουλος Νίκος

Σε λίγο θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα από τον φακό του κ.Ηλία Θαλάσση, τον οποίο θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την παραχώρηση των φωτογραφιών και την εξαιρετική δουλεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου