Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Αλάτσατα - Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ


             2     -     1







1η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010
Γήπεδο Αλεξάνδρου
Σκόρερ: Στέργκου Λεονάρντο

Αλάτσατα - Αυλίδα (Φωτογραφία από "Γκολ...Σκορ...Ρεκόρ")

Με ήττα στο γήπεδο Αλεξάνδρου από τα Αλάτσατα ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα ο Α.Ο. Αυλίδας. Απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και με βάση την εικόνα του αγώνα αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, είχαν δοκάρι στα πρώτα λεπτά και κατάφεραν τελικά να προηγηθούν νωρίς με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Από εκεί και πέρα όμως η Αυλίδα ισορρόπησε το παιχνίδι και δεν κινδύνευσε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, χάνοντας μάλιστα κάποιες καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

Με παρόμοιο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος με τα Αλάτσατα να πετυχαίνουν γρήγορα δεύτερο γκολ και να έχουν και δοκάρι στη συνέχεια. Μετά το πρώτο τέταρτο όμως η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει και να μειώσει το σκορ, κάτι που κατάφερε δέκα λεπτά πριν τη λήξη με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεονάρντο Στέργκου. Στα δέκα λεπτά που απέμεναν η ομάδα μας πίεσε τους γηπεδούχους και έχασε δύο ανεπανάληπτες ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά ο Οδυσσέας Σαλεμής και ο Αργύρης Λουκάς δεν κατάφεραν να σκοράρουν μόνοι τους απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στους ανθρώπους της ομάδας, καθώς υπάρχει ικανοποίηση για την πολύ καλή εμφάνιση, αλλά και απογοήτευση για το τελικό αποτέλεσμα.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι:
1. Μπάρδης Μάριος,
2. Παυλόπουλος Αλέξης,
3. Στέργκου Άρμπι,
4. Ζαζάς Γιάννης,
5. Καρακατσάνης Μιχάλης (Αργίτης Χρήστος),
6. Κάκιος Θανάσης,
7. Στέργκου Λεονάρντο (c),
8. Μάλλιαρης Χρήστος,
9. Δημουλάς Βασίλης (Σαλεμής Οδυσσέας),
10. Γαλάνης Κώστας,
11. Λουκάς Αργύρης
Στον πάγκο έμεινε ο Χρήστος Μαλλικόπουλος. Δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Δημήτρης Βλάχος και ο τιμωρημένος Νίκος Σφυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου