Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Τέλος καλό...όλα καλά


Με τη διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ της Α2 Κατηγορίας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε και τυπικά η αγωνιστική περίοδος 2009 - 2010.

Το τέλος της χρονιάς βρήκε την ομάδα μας στη 12η θέση του νοτίου ομίλου της Α2 Κατηγορίας.

Η θέση αυτή σίγουρα προκαλεί απογοήτευση, καθώς η ποιότητα της ομάδας, η εικόνα της στον πρώτο γύρο και το πολύ καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε σε πολλά παιχνίδια είχαν δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες και την πίστη πως η ομάδα άξιζε και μπορούσε να φτάσει πολύ πιο ψηλά.

Από την άλλη μεριά όμως, έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά με τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα και τις απώλειες του δεύτερου γύρου που έφεραν την ομάδα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος με την πλάτη στον τοίχο να κινδυνεύει να υποβιβαστεί, το γεγονός ότι η ομάδα κατάφερε να αντιδράσει, να επιτύχει τη μεγάλη ανατροπή και με τη βοήθεια και την προσπάθεια όλων να παραμείνει τελικά στην κατηγορία, πετυχαίνοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο τέλος, μας γεμίζει όλους με χαρά, ικανοποίηση και ελπίδα για τη νέα χρονιά.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν και πλέον η ομάδα κοιτάζει μπροστά και ξεκινάει το σχεδιασμό για τη νέα περίοδο.

Στόχος να αποφευχθούν τα λάθη της φετινής χρονιάς και η ομάδα ενισχυμένη και με οδηγό τη μεγάλη προσπάθεια όλων στο τέλος να φτάσει τη νέα χρονιά πολύ ψηλότερα στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου