Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Μαρμάρι - Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ


4η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012
Γήπεδο Καρύστου
Σκόρερ: Τσομάτσκα Ανδρέας, Τσομώκος Κων/νος
Κόκκινη: Τσομάτσκα Ανδρέας

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη, την πρώτη για το φετινό πρωτάθλημα, πέτυχε ο Α.Ο. Αυλίδας, καθώς επικράτησε του Μαρμαρίου με 2-0, στον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή στο γήπεδο Καρύστου.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα έληξε χωρίς γκολ, με την Αυλίδα να έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν σουτ του Λεονάρντο Στέργκου, αφού άλλαξε πορεία σε σώμα αμυντικού και μετά από επέμβαση του αντίπαλου γκολκίπερ, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Χρήστος Μάλλιαρης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες ανέβασαν την απόδοσή τους ψάχνοντας το γκολ. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή, με τον Γιώργο Τζαβάρα να απομακρύνει εντυπωσιακά κοντινή προβολή επιθετικού, αλλά η Αυλίδα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, όταν μετά από σουτ του Κων/νου Τσομώκου και απόκρουση του τερματοφύλακα του Μαρμαρίου, ο Ανδρέας Τσομάτσκα από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά ο Τζαβάρας με σπουδαίες επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του όποτε χρειάστηκε, για να έρθει ο Τσομώκος να κλειδώσει τη νίκη των φιλοξενούμενων στα τελευταία λεπτά. Ο επιθετικός της Αυλίδας σκόραρε από κοντά εκμεταλλευόμενος την πάσα του Τσομάτσκα, ο οποίος λίγο πριν τη λήξη αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Για την επόμενη αγωνιστική (5η) ο Α.Ο. Αυλίδας θα αγωνιστεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και πάλι εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα της Σκύρου. Η ομάδα θα ταξιδέψει στο νησί το διήμερο 3 & 4 Νοεμβρίου, καθώς λόγω της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου δε θα διεξαχθούν αγώνες το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Για την Αυλίδα αγωνίστηκαν οι:
1. Τζαβάρας Γιώργος,
2. Παυλόπουλος Αλέξης,
3. Ζέρβας Θανάσης,
4. Ζαζάς Γιάννης (c),
5. Κουρούπης Χριστόφορος,
6. Γιαλός Νίκος,
7. Στέργκου Λεονάρντο,
8. Μάλλιαρης Χρήστος (Χιούσκα Μάριος),
9. Λεοντάρης Βασίλης (Δημουλάς Βασίλης),
10. Τσομάτσκα Ανδρέας,
11. Τσομώκος Κων/νος (Σύψας Γιώργος).
Στον πάγκο έμειναν οι Βάθης Γιάννης, Μπανάσης Παναγιώτης, Σαλεμής Οδυσσέας και Κικίδης Αντώνης, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Καλαμιώτης Άκης και Κάκιος Θανάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου