Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ - Α.Π.Κ.Ο. Δροσιάς


Ά Φάση Κυπέλλου Ευβοίας 2012 - 2013
Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012
Γήπεδο Βαθέος

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Α.Ο. Αυλίδας στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Α.Π.Κ.Ο. Δροσιάς για την Ά φάση του Κυπέλλου Ευβοίας, αλλά δεν κατάφερε να τη συνδυάσει με πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καθώς ηττήθηκε στην παράταση με 1-0.

Η Αυλίδα στάθηκε πολύ καλά απέναντι στην ομάδα της Δροσιάς, η οποία πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, αλλά πλήρωσε την αδυναμία να αξιοποιήσει τις πολλές κλασσικές ευκαιρίες για γκολ που δημιούργησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έτσι, μετά από ένα εννενηντάλεπτο χωρίς γκολ, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ακόμα και μετά το γκολ της Δροσιάς όμως, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση και να στείλουν το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι, χωρίς όμως επιτυχία.

Αν και το τελικό αποτέλεσμα, με βάση την εικόνα του αγώνα, αφήνει πικρή γεύση στους ανθρώπους της ομάδας, η παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο δείχνει ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, εν όψει και της έναρξης του πρωταθλήματος σε είκοσι μέρες.

Στον αγώνα κυπέλλου με τη Δροσιά αγωνίστηκαν για την Αυλίδα οι:
1. Κικίδης Αντώνης,
2. Παυλόπουλος Αλέξης,
3. Βάθης Γιάννης (112΄ Τσουβάλας Αντώνης),
4. Ζαζάς Γιάννης (c),
5. Κουρούπης Χριστόφορος,
6. Γιαλός Νίκος (110΄ Σαλεμής Οδυσσέας),
7. Στέργκου Λεονάρντο,
8. Μάλλιαρης Χρήστος,
9. Τσομώκος Κων/νος,
10. Δημουλάς Βασίλης,
11. Λεοντάρης Βασίλης (70΄ Σύψας Γιώργος).
Στον πάγκο έμεινε ο Άκης Καλαμιώτης και ο Θάνος Τζεμπελίκος , που ένιωσε ενοχλήσεις πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ εκτός αποστολής ήταν ο τραυματίας Δημήτρης Βλάχος και ο Θανάσης Ζέρβας, του οποίου δεν είχε εκδοθεί το δελτίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου