Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012

Ισοπαλία και νίκη στα πρώτα φιλικά

Δύο φιλικούς αγώνες, με Α.Ε. Ληλαντίου και Προποντίδα, έδωσε ο Α.Ο. Αυλίδας αυτή την εβδομάδα στο γήπεδο Βαθέος, στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο πρώτο παιχνίδι, που διεξήχθη την Τετάρτη 22 Αυγούστου, η Αυλίδα αναδείχθηκε ισόπαλη με την ομάδα του Ληλαντίου με σκορ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο δεύτερο μέρος με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Ανδρέας Τσομάτσκα.

Στο φιλικό με το Ληλάντιο αγωνίστηκαν για την Αυλίδα οι:
(Ά ημιχ.): Κικίδης, Σαλεμής, Μάλλιαρης, Κουρούπης, Βάθης, Τζεμπελίκος, Στέργκου Λ., Γιαλός, Χιούσκα, Δημουλάς, Τσομάτσκα.
(Β΄ημιχ.): Τζαβάρας, Σαλεμής (Τσουβάλας), Μάλλιαρης (Κυριάζος), Κουρούπης, Βάθης (Ζαζάς), Τζεμπελίκος, Στέργκου Λ., Γιαλός, Χιούσκα, Δημουλάς (Κλαούντιο), Τσομάτσκα.

Το Σάββατο 25 Αυγούστου ακολούθησε ο επόμενος φιλικός αγώνας με αντίπαλο την Προποντίδα και τελευταίος πριν την πρώτη επίσημη υποχρέωση της ομάδας για τη νέα χρονιά, τον αγώνα κυπέλλου με τη Δροσιά την επόμενη Κυριακή. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς τέρματα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, με την Αυλίδα να αντιδρά στη συνέχεια και να φτάνει στην ανατροπή με τα τέρματα του Γιαλού και του Τζεμπελίκου με πέναλτι.

Στο φιλικό με την Προποντίδα αγωνίστηκαν για την Αυλίδα οι:
(Ά ημιχ.): Τζαβάρας, Χιούσκα, Βάθης, Ζαζάς, Κουρούπης, Τζεμπελίκος, Στέργκου Λ., Γιαλός, Μάλλιαρης, Λεοντάρης, Τσομάτσκα.
(Β΄ημιχ.): Κικίδης, Χιούσκα (Καλαμπαλίκης Β.), Βάθης (Τσουβάλας), Ζαζάς, Κουρούπης, Τζεμπελίκος, Στέργκου Λ., Γιαλός (Κλαούντιο), Μάλλιαρης (Καλαμιώτης), Λεοντάρης (Σαλεμής), Τσομάτσκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου