Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ - Νηλέας Νεοχωρίου

2 - 2







7η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010
Γήπεδο Δροσιάς
Σκόρερ: Στέργκου Λεονάρντο(2)
Αποβολή: Γαλάνης Κώστας (απευθείας)

Δεν τα κατάφερε η Αυλίδα να επιστρέψει στις νίκες, καθώς εχθές το απόγευμα αναδείχθηκε ισόπαλη στη Δροσιά με τον Νηλέα Νεοχωρίου με σκορ 2-2.

Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ άσχημα τον αγώνα και μόλις στο πρώτο τέταρτο βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ. Στη συνέχεια όμως κατάφερε (για ακόμα μία φορά φέτος) να αντιδράσει και να επιστρέψει στη διεκδίκηση του αγώνα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λεονάρντο Στέργκου, ο οποίος μείωσε αρχικά το σκορ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια, ενώ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους διπλασίασε με κεφαλιά τα προσωπικά του τέρματα, ισοφαρίζοντας για την ομάδα μας.

Από εκεί και πέρα και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν ένα τρίτο γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, με την ομάδα μας να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν μετά από προσπάθεια του Λεονάρντο Στέργκου ο Οδυσσέας Σαλεμής έκανε την κεφαλιά στην κενή εστία με τον αμυντικό του Νηλέα να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ. Έτσι η ισοπαλία παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με την ομάδα μας να μην καταφέρνει να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε με δέκα παίχτες τον αγώνα, καθώς λίγο πριν τη λήξη ο διαιτητής της αναμέτρησης κ.Παπαποστόλου απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κώστα Γαλάνη.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι:
1. Μπάρδης Μάριος,
2. Παυλόπουλος Αλέξης,
3. Βλάχος Δημήτρης,
4. Ζαζάς Γιάννης (c),
5. Μάλλιαρης Χρήστος,
6. Κάκιος Θανάσης,
7. Στέργκου Λεονάρντο,
8. Γαλάνης Κώστας,
9. Αργίτης Χρήστος (Σαλεμής Οδυσσέας),
10. Δημουλάς Βασίλης (Καρακατσάνης Μιχάλης),
11. Σφυρόπουλος Νίκος
Στον πάγκο έμειναν οι Καλαμπαλίκης Λεωνίδας, Σύψας Γιώργος, Στέργκου Άρμπι και Καλαμιώτης Άκης.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας στις 21 Νοεμβρίου στα Κόσκινα με αντίπαλο την τοπική ομάδα, καθώς το πρωτάθλημα διακόπτεται για δύο εβδομάδες, λόγω των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου