Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Ελλήσποντος - Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ




3 - 4


30η αγωνιστική Α2΄ Κατηγορίας
Κυριακή 16 Μαϊου 2010
Γήπεδο Λαμψάκου
Σκόρερς: Δημουλάς, Λ.Στέργου, Ταχταράς, Σφυρόπουλος

Και του χρόνου στην Α2΄ η ομάδα μας

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε σήμερα το απόγευμα η ομάδα μας μέσα στη Λάμψακο επί του τοπικού Ελλήσποντου με 4-3, κλειδώνοντας έτσι την παραμονή της στην κατηγορία χωρίς να χρειαστεί να δώσει αγώνα μπαράζ.

Μετά τη νίκη της την προηγούμενη Κυριακή με 2-0 στη Δροσιά επί της Α.Ε.Κ. Χαλκίδας η ομάδα μας απέφυγε τον απευθείας υποβιβασμό, αλλά για να αποφύγει και τον αγώνα μπαράζ χρειαζόταν μόνο τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι.

Σε ένα εξαιρετικό λοιπόν παιχνίδι η ομάδα μας έπαιξε αποφασιστικά και έφτασε στη νίκη που χρειαζόταν απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος ήταν βαθμολογικά, αλλά όχι και αγωνιστικά αδιάφορος.

Έτσι η ομάδα μας με τη σημερινή της νίκη παρέμεινε στην κατηγορία, προσπερνώντας την τελευταία αγωνιστική τον Έραπο, ο οποίος έχασε με 5-2 στην Αμάρυνθο και θα διεκδικήσει την παραμονή του σε αγώνα μπαράζ.

Από τη μεριά μας να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και σε όσους βοήθησαν για να επιτύχει η ομάδα μας τη μεγάλη βαθμολογική ανατροπή και να παραμείνει στην κατηγορία.

Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς αγωνίστηκαν για την ομάδα μας οι:
1.Σ.Γιαννάκης,
2.Ν.Σφυρόπουλος,
3.Λ.Καλαμπαλίκης,
4.Γ.Ζαζάς,
5.Α.Ταχταράς (c) (Χ.Μαλλικόπουλος),
6.Α.Στέργκου,
7.Λ.Στέργκου,
8.Μ.Καρακατσάνης (Α.Μπελεγράτης),
9.Χ.Μάλλιαρης,
10.Β.Δημουλάς,
11.Π.Λίγκρος
Στον πάγκο έμειναν οι Α.Καλαμιώτης και Γ.Κουκουβίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου