Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος

Δημοτικό Γήπεδο Βαθέος Αυλίδας

Νέες φωτογραφίες από το δημοτικό γήπεδο Βαθέος Αυλίδας. Οι φωτογραφίες προέρχονται από το blog "Γήπεδα Ευβοίας".






Φιλική νίκη επί του Ερμήλιου

Με φιλικό με τον Ερμήλιο την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου και οικογενειακό διπλό στη χθεσινή τελευταία προπόνηση έκλεισε τη χρονιά η ομάδα της Αυλίδας.

Στο φιλικό με την ομάδα του Ερμήλιου, που διεξήχθη στο γήπεδο Βαθέος, η Αυλίδα παρουσίασε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος ήταν κακή και έτσι στο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με 1-0, ενώ στο δεύτερο ανέβασε αισθητά την απόδοση της και αφού ισοφάρισε δύο φορές το σκορ με τα τέρματα του Κλαούντιο και του Χρήστου Μάλλιαρη, πήρε τελικά τη νίκη, με τον Ανδρέα Τσομάτσκα να σκοράρει για το τελικό 3-2.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο φιλικό για την Αυλίδα ήταν οι:
Βάθης Γιάννης, Βλάχος Δημήτρης, Γιαλός Νίκος, Δημουλάς Βασίλης, Καλαμιώτης Άκης, Λεμονής Κώστας, Μάλλιαρης Χρήστος, Ματσούκας Λευτέρης, Μπαμπούρας Θανάσης, Παυλόπουλος Αλέξης, Στέργκου Λεονάρντο, Σύψας Γιώργος, Τζεμπελίκος Θάνος, Τσομώκος Κων/νος, Σαλεμής Οδυσσέας, Τσομάτσκα Ανδρέας, Κλαούντιο, Λεοντάρης Βασίλης και Βισβίνης Κων/νος.

Η επόμενη συνάντηση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μετά τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς έχει οριστεί για την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον πρωτοπόρο και αήττητο Δύστο την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

Χριστουγεννιάτικο φιλικό με τους παλαίμαχους της Ελάφου

Ένας ιδιαίτερος αγώνας διεξήχθη το απόγευμα της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων στο γήπεδο Βαθέος, καθώς αντίπαλος της Αυλίδας ήταν η ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Ελάφου.

Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές χάρισαν όμορφες στιγμές στον κόσμο που παρακολούθησε τον αγώνα, με τους παλαίμαχους μάλιστα να πετυχαίνουν τρία τέρματα. Το πρώτο με εκτέλεση φάουλ του Νίκου Τζεμπελίκου και τα δύο επόμενα με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Μάκη Τόλια και του (αρχηγού της ομάδας) Θανάση Ρουμπή.

Με την ομάδα των παλαιμάχων αγωνίστηκαν οι:
Μπάμπης Τζελάς, Βαγγέλης Ζαζάς, Σούλης Βάθης, Βαγγέλης Τσουβάλας, Μάκης Τόλιας, Νίκος Μπασινάς, Τάσος Σολομωνίδης, Νίκος Τζεμπελίκος, Βαγγέλης Μπενίσης, Αντώνης Παππάς, Θανάσης Ρουμπής, Γιάννης Κατσούλης, Τάσος Τζεμπελίκος, Κώστας Φαλαγγίτης, Κώστας Κωνσταντούρας,

ενώ με την ομάδα της Αυλίδας οι:
Λεμονής Κώστας, Μάλλιαρης Χρήστος, Σύψας Γιώργος, Βλάχος Δημήτρης, Βάθης Γιάννης, Κάκιος Θανάσης, Στέργκου Λεονάρντο, Παυλόπουλος Αλέξης, Τζεμπελίκος Θάνος, Καλαμιώτης Άκης, Τσομώκος Κων/νος, Κλαούντιο, Τσομάτσκα Ανδρέας, Τσουβάλας Αντώνης, Μελετιάδης Γιάννης και Βισβίνης Κων/νος.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Φιλική νίκη επί του Ο.Σ.Φ.Χ.

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, η Αυλίδα επικράτησε μετά από πολύ καλή εμφάνιση με 5-3 του Ολυμπιακού Χαλκίδας, στο φιλικό που διεξήχθη την προηγούμενη Τετάρτη (21-12) στο γήπεδο Βαθέος. Πρωταγωνιστής για την ομάδα μας ο Ανδρέας Τσομάτσκα που πέτυχε τα τρία από τα πέντε γκολ, ενώ τα άλλα δύο τέρματα πέτυχαν ο Κλαούντιο και ο Λευτέρης Ματσούκας.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο φιλικό για την Αυλίδα ήταν οι:
Βλάχος Δημήτρης, Γιαλός Νίκος, Δημουλάς Βασίλης, Ζαζάς Γιάννης, Κάκιος Θανάσης, Καλαμιώτης Άκης, Λεμονής Κώστας, Μάλλιαρης Χρήστος, Ματσούκας Λευτέρης, Παυλόπουλος Αλέξης, Στέργκου Λεονάρντο, Σύψας Γιώργος, Τζεμπελίκος Θάνος, Τσομώκος Κων/νος, Σαλεμής Οδυσσέας, Τσομάτσκα Ανδρέας, Κλαούντιο και Λεοντάρης Βασίλης, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Βάθης Γιάννης και Κυριάζος Διονύσης.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Φιλικό σήμερα με Ολυμπιακό Χαλκίδας

Την ομάδα του Ολυμπιακού Χαλκίδας θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Βαθέος η Αυλίδα σε φιλικό αγώνα.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Α.Ε.Κ. Χαλκίδας - Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ


12η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011
Γήπεδο Καλαμακίδη (Κανήθου)
Σκόρερ: Στέργκου Λεονάρντο, Δημουλάς Βασίλης

Για την Αυλίδα αγωνίστηκαν οι:
1. Λεμονής Κώστας,
2. Τζεμπελίκος Θάνος (Βλάχος Δημήτρης),
3. Σύψας Γιώργος,
4. Ζαζάς Γιάννης (c),
5. Βάθης Γιάννης,
6. Κάκιος Θανάσης,
7. Στέργκου Λεονάρντο,
8. Γιαλός Νίκος (Μπαμπούρας Θανάσης),
9. Ματσούκας Λευτέρης (Παυλόπουλος Αλέξης),
10. Δημουλάς Βασίλης,
11.Μάλλιαρης Χρήστος
Στον πάγκο έμειναν οι Καλαμιώτης Άκης και Σαλεμής Οδυσσέας.

Βαθμολογία Α2 Κατηγορίας - 12η Αγωνιστική

Αποτελέσματα Α2 Κατηγορίας - 12η Αγωνιστική

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Α.Ε.Κ. Χαλκίδας - Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ


12η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Ημερομηνία: Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011
Γήπεδο: Καλαμακίδη (Κανήθου)
Ώρα Έναρξης: 15:00
Διαιτητής: ΡΩΜΑΝΟΣ ΑΝΤ.
Βοηθοί: ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤ. - ΜΑΣΛΑΤΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝ.

12η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας


Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων όλων των κατηγοριών για το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Δεκεμβρίου 2011 μπορείτε να το δείτε εδώ.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ - Αναγέννηση Ευρίπου


11η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011
Γήπεδο Βαθέος
Σκόρερ: Στέργκου Λεονάρντο (2 / πεν. & φάουλ)

 Για την Αυλίδα αγωνίστηκαν οι:
1. Λεμονής Κώστας,
2. Γιαλός Νίκος (Παυλόπουλος Αλέξης),
3. Σύψας Γιώργος,
4. Ζαζάς Γιάννης (c),
5. Βάθης Γιάννης,
6. Κάκιος Θανάσης,
7. Στέργκου Λεονάρντο,
8. Τζεμπελίκος Θάνος (Βλάχος Δημήτρης),
9. Ματσούκας Λευτέρης (Μπάμπολης Γιώργος),
10. Δημουλάς Βασίλης,
11.Μάλλιαρης Χρήστος
Στον πάγκο έμειναν οι Τσομώκος Κων/νος, Σταματίου Λευτέρης και Κικίδης Αντώνης.

Βαθμολογία Α2 Κατηγορίας - 11η Αγωνιστική

Αποτελέσματα Α2 Κατηγορίας - 11η Αγωνιστική

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Α.Ο. Αυλίδας 2011 - 2012

Η 11άδα της Αυλίδας στο παιχνίδι με το Καλοχώρι/Παντείχι
Όρθιοι (από αριστερά): Ζαζάς, Κικίδης, Στέργκου Λ., Βάθης, Μπαμπούρας Θ.
Καθιστοί: Τζεμπελίκος, Σταματίου, Μάλλιαρης, Δημουλάς, Σύψας, Καλαμπαλίκης Λ.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Καλοχώρι/Παντείχι - Αυλίδα 2-3: Ο Δημουλάς χτυπάει τρεις φορές

Φωτογραφίες του αγώνα από τον δημοσιογράφο Μανώλη Βέττα της εκπομπής "Δυνατά & Αθλητικά" του 9,65 fm.

Ο προπονητής της Αυλίδας, Καραναστάσης Γιώργος
Κικίδης Αντώνης
Σταματίου Λευτέρης
Η είσοδος των ομάδων


Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το ντέρμπι
Ο πάγκος της Αυλίδας




Περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα μπορείτε να δείτε στη σελίδα της εκπομπής "Δυνατά & Αθλητικά".

Καλοχώρι/Παντείχι - Αυλίδα 2-3: Ο Δημουλάς χτυπάει τρεις φορές

Φωτογραφίες του αγώνα από τον δημοσιογράφο Μανώλη Βέττα της εκπομπής "Δυνατά & Αθλητικά" του 9,65 fm.

Η 11άδα του Α.Ο.Κ.Π.

Η 11άδα του Α.Ο. Αυλίδας

Ο αρχηγός της Αυλίδας, Γιάννης Ζαζάς, με τον αρχηγό του Α.Ο.Κ.Π. και το διαιτητικό τρίο

Καλοχώρι/Παντείχι - Αυλίδα 2-3: Ο Δημουλάς χτυπάει τρεις φορές

Ρεπορτάζ του αγώνα από τον δημοσιογράφο Μανώλη Βέττα της εκπομπής "Δυνατά & Αθλητικά" του 9,65 fm.


Σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου στην Αυλίδα οι δύο ομάδες έπαιξαν με πάθος και πολύ αγωνιστικότητα για τη νίκη.
Η Αυλίδα προηγήθηκε στο 8′ μόλις λεπτό με τον Δημουλά που έδειξε τις ορέξεις του από νωρίς. Στην συνέχεια το Κ/Π με τον, κορυφαίο του σήμερα, Καραμπά Θ. ανέβασε στροφές αλλά και πάλι ήταν  η Αυλίδα αυτή που είχε τις μεγάλες φάσεις μπροστά στην εστία του Καραμπά Π, όμως ο πορτιέρο του Κ/Π αντέδρασε εκπληκτικά όπου χρειάστηκε. Το δεύτερο ημίχρονο είχε μεγάλες συγκινήσεις και φάνηκε από την αρχή. Στο 64′ σε απ’ ευθείας φάουλ του Καραμπά Θ. ο τερματοφύλακας Κικίδης αντέδρασε εκπληκτικά και αποσόβησε το γκολ, πράγμα που δεν κατάφερε τρία λεπτά μετά όταν σε κόρνερ του Καραμπά Θ. ο Δουρδουβέλας με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Κικίδη και έκανε το 1-1 για το Κ/Π. Τα επόμενα λεπτά κύλησαν με το Κ/Π να πιέζει αλλά να μην μπορεί να φτάσει στο γκολ, και επειδή ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου είναι αμείλικτος, στο 86′ σε μια φανταστική αντεπίθεση ο Ζιαζιάς πάσαρε στον Στέργκου, αυτός με μια φανταστική πάσα έδωσε στον Δημουλά που από το ύψος της περιοχής νίκησε τον, ανήμπορο να αντιδράσει, Καραμπά Π. και έκανε το 1-2.  Όμως το Κ/Π δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με τον Κωνσταντούρα Π. στο 89′ λεπτό με σουτ από πλάγια έκανε το 2-2. Εκεί όλοι πιστέψαμε μαζί με τους  400 φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο αλλά λογαριάσαμε χωρίς τον Δημουλά που στο 93′ λεπτό εκμεταλλεύτηκε ένα αστείο λάθος στην άμυνα του Κ/Π και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 2-3 για την Αυλίδα.
Έτσι το τελικό αποτέλεσμα έγραψε Καλοχώρι/Παντείχι-Αυλίδα 2-3 , σε ένα ματς που είδαν 400 και πλέον φίλαθλοι σε μια φανταστική ατμόσφαιρα.
Άριστη η διαιτησία της κα Κούκουρα και των βοηθών Μπούρικα και Χουλιάρα.

Καλοχώρι/Παντείχι (Δαριβύρης) : Καραμπάς Π., Καραμπάς Χ., Ζέρβας Φ., Δουρδουβέλας, Ζέρβας Αθ., Κλαρούδας, Αρκάς(72′ΤσουπεήςΝ.), Καραμπάς Θ., Κωνσταντούρας Π., Τσουπεής, Κωνσταντούρας Στ.(90′Κιοσέ Χασάν Φειζή)
Αυλίδα (Καραναστάσης) : Κικίδης, Καλαμπαλίκης(32′Παυλόπουλος), Σύψας, Ζιαζιάς, Βάθης(70′Μπάμπολης), Σταματίου, Στέργκου, Τζεμπελίκος, Μάλλιαρης, Δημουλάς, Μπαμπούρας(65′Γιαλός).

Καλοχώρι/Παντείχι - Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ


10η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011
Γήπεδο Βαθέος
Σκόρερ: Δημουλάς Βασίλης (3)

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα
Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Α.Ο. Αυλίδας το απόγευμα του Σαββάτου στο Βαθύ, καθώς επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι της (τυπικά γηπεδούχου) ομάδας του Καλοχωρίου/Παντειχίου με 3-2. Η ομάδα μας δεν είχε καλή απόδοση, αλλά ευτύχησε να έχει σε μεγάλη μέρα τον Βασίλη Δημουλά, ο οποίος με τρία γκολ την οδήγησε στη νίκη. Η Αυλίδα αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, καθώς εκτός των τιμωρημένων Βλάχου και Κάκιου και του τραυματία Γαλάνη, απουσίασε λόγω τραυματισμού και ο βασικός της τερματοφύλακας Λεμονής και τη θέση του πήρε ο νεαρός Αντώνης Κικίδης.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έφτασε γρήγορα στο γκολ (μόλις στο 8΄) με κεφαλιά του Δημουλά μετά από εκτέλεση φάουλ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με την Αυλίδα να έχει τις ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα, αλλά να μην τις αξιοποιεί και τους γηπεδούχους να γίνονται απειλητικοί μόνο από εκτελέσεις στημένων.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με το Καλοχώρι/Παντείχι να πιέζει και να φτάνει κοντά στην ισοφάριση με τον Σάκη Καραμπά, ο οποίος έφυγε μόνος του στην πλάτη της άμυνας, αλλά καθυστέρησε και κόπηκε από τους αμυντικούς. Τελικά η ισοφάριση ήρθε για τον Α.Ο.Κ.Π. στο 67΄ με κεφαλιά του Δουρδουβέλα μετά από εκτέλεση φάουλ. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους πίεσαν για ένα δεύτερο τέρμα, αλλά ο Κικίδης απέκρουσε εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάκη Καραμπά. Έτσι φτάσαμε στο 86΄ όταν στην αντεπίθεση ο Δημουλάς μετά από ωραία πάσα του Λεονάρντο Στέργκου έστειλε με σουτ μέσα από την περιοχή τη μπάλα στα δίχτυα του Παντελή Καραμπά και έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Αυλίδα. Παρ΄ όλα αυτά οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 89΄ έφεραν για δεύτερη φορά το ματς στα ίσα με σκόρερ τον Παντελή Κωνσταντούρα. Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα έληγε ισόπαλος, ο Βασίλης Δημουλάς δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με σουτ στην τελευταία φάση του αγώνα (94΄) χάρισε τη νίκη στον Α.Ο. Αυλίδας. Έτσι το τελευταίο σφύριγμα της κ. Κούκουρα βρήκε τους ποδοσφαιριστές της Αυλίδας να πανηγυρίζουν όλοι μαζί τη σπουδαία νίκη.

Το παιχνίδι παρακολουθήσαν πολλοί φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες, οι οποίοι δημιούργησαν μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Να σημειώσουμε πως το κλίμα στην κερκίδα, αλλά και μέσα στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήταν εξαιρετικό και πάντα σε αθλητικά πλαίσια, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά το τέλος του.

Για την Αυλίδα αγωνίστηκαν οι:
1. Κικίδης Αντώνης,
2. Καλαμπαλίκης Λεωνίδας (Παυλόπουλος Αλέξης),
3. Σύψας Γιώργος,
4. Ζαζάς Γιάννης (c),
5. Βάθης Γιάννης (Μπάμπολης Γιώργος),
6. Σταματίου Λευτέρης,
7. Στέργκου Λεονάρντο,
8. Τζεμπελίκος Θάνος,
9. Μάλλιαρης Χρήστος,
10. Δημουλάς Βασίλης,
11. Μπαμπούρας Θανάσης (Γιαλός Νίκος)
Στον πάγκο έμειναν οι Καλαμιώτης Άκης, Τσομώκος Κων/νος και Ματσούκας Λευτέρης, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Σαλεμής Οδυσσέας, Μπαμπούρας Ανδρέας και Στέργκου Άρμπι.

Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ - Αναγέννηση Ευρίπου

11η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Ημερομηνία: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011
Γήπεδο: Βαθέος
Ώρα Έναρξης: 15:00
Διαιτητής: ΠΟΓΚΑΣ ΜΑΡ.
Βοηθοί: ΠΙΚΟΥΛΑΣ ΧΡ. - ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡ.

11η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας


Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων όλων των κατηγοριών για το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Δεκεμβρίου 2011 μπορείτε να το δείτε εδώ.

Βαθμολογία Α2 Κατηγορίας - 10η Αγωνιστική

Αποτελέσματα Α2 Κατηγορίας - 10η Αγωνιστική

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Καλοχώρι/Παντείχι - Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ


10η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Ημερομηνία: Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011
Γήπεδο: Βαθέος
Ώρα Έναρξης: 15:00
Διαιτητής: ΚΟΥΚΟΥΡΑ ΧΡ.
Βοηθοί: ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΙΩΑΝ. - ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΔΗΜ.

Αύριο, Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Βαθέος το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην (τυπικά γηπεδούχο) ομάδα του Καλοχωρίου/Παντειχίου και τον Α.Ο. Αυλίδας.

Αυτό θα είναι το πρώτο ντέρμπι μετά από πέντε χρόνια, καθώς η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων διεξήχθη το 2006 για το πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας στο γήπεδο της Νέας Λαμψάκου, λόγω τιμωρίας του Α.Ο.Κ.Π.. Μάλιστα η ομάδα μας είχε πάρει ένα σπουδαίο διπλό, επικρατώντας με 2-1, με το οποίο διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, φτάνοντας τελικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η προϊστορία των αγώνων ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι υπέρ της Αυλίδας, καθώς στους τέσσερις αγώνες που διεξήχθησαν τις περιόδους 2004-2005 και 2005-2006 επικράτησε στους δύο, ενώ οι άλλοι δύο έληξαν ισόπαλοι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τεσσάρων αγώνων:

Περίοδος 2004-2005 / Πρωτάθλημα Γ΄ Κατηγορίας
Α.Ο.Κ.Π. - Α.Ο. Αυλίδας 1 - 1 (Γήπεδο Καλοχωρίου/Παντειχίου - ισοφάρισε για την Αυλίδα ο Βαγγέλης Καλαμπαλίκης)
Α.Ο. Αυλίδας - Α.Ο.Κ.Π. 4 - 0 (Γήπεδο Βαθέος)

Περίοδος 2005-2006 / Πρωτάθλημα Γ΄ Κατηγορίας
Α.Ο. Αυλίδας - Α.Ο.Κ.Π 1 - 1 (Γήπεδο Βαθέος - ισοφάρισε στις καθυστερήσεις για την Αυλίδα ο Παντελής Κεβρεκίδης)
Α.Ο.Κ.Π. - Α.Ο. Αυλίδας 1 - 2 (Γήπεδο Λαμψάκου)

Στο αυριανό παιχνίδι η Αυλίδα θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες, καθώς εκτός του τραυματία Κώστα Γαλάνη και των τιμωρημένων Κάκιου (τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για την αποβολή του στο παιχνίδι με το Ληλάντιο) και Βλάχου (τελευταία από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του), θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού και ο τερματοφύλακας Τάκης Λεμονής.

10η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας


Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων όλων των κατηγοριών για το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Δεκεμβρίου 2011 μπορείτε να το δείτε εδώ.