Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Η Ιστιαία στην Α1 Κατηγορία


Η Ιστιαία ήταν η μεγάλη νικήτρια του αγώνα κατάταξης ανάμεσα στις δευτεραθλήτριες ομάδες των δύο ομίλων της Α2 Κατηγορίας, καθώς την Κυριακή το απόγευμα επικράτησε στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο του Νηλέα Νεοχωρίου με 1-0.

Έτσι η ομάδα της βορείου Ευβοίας είναι αυτή που θα ακολουθήσει τις δύο πρωταθλήτριες ομάδες, την Καστέλλα και τα Αλάτσατα, στην πρώτη κατηγορία, ενώ ο Νηλέας θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στην Α2 Κατηγορία.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ελλείψει χρημάτων ...στάση εργασιών στο γήπεδο της Αυλίδας

Ρεπορτάζ από την τοπική αθλητική εφημερίδα "Ευβοϊκά Σπορ", στο φύλλο που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα 2 Μαΐου. 


Ελλείψει χρημάτων ...στάση εργασιών
Στα γήπεδα Καστέλλας και Αυλίδας...

Η γενικότερη οικονομική κρίση έχει επηρεάσει και πολλά προγραμματισμένα έργα γηπέδων και αθλητικών εγκαταστάσεων, μεταξύ των οποίων και αυτά της κατασκευής των γηπέδων για τα σωματεία του ΑΠΟ Καστέλλας και του ΑΟ Αυλίδας.

Τα δύο σωματεία είχαν εφησυχαστεί απ΄ τη στιγμή που ήδη είχε δεσμευτεί κονδύλι απ΄ την πρώην Νομαρχία και πλέον Περιφέρεια, περιμένοντας τις τυπικές μετατροπές και μεταφορές των τμημάτων, κάτι όμως που δεν φανέρωσε όλη την αλήθεια, μιας και χρήματα αυτή τη στιγμή για την επανέναρξη των εργασιών και την ολοκλήρωση τους δεν υπάρχουν και πλέον η υπομονή είναι το μοναδικό "όπλο". Ουδείς μπορεί να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το πότε θα υπάρξουν νεότερα για τους εργολάβους που έχουν αναλάβει τα έργα, οι οποίοι κι αυτοί με τη σειρά τους περιμένουν κάποια θετική εξέλιξη περί του οικονομικού. Τα δύο γήπεδα, προς το παρόν, είναι στον ...αέρα και δυστυχώς δύο ακόμα σωματεία θα παραμείνουν ...άστεγα.

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Α.Ο. Αυλίδας 2010 - 2011



Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την περίοδο 2010 - 2011 με τη φανέλα του Α.Ο. Αυλίδας είναι οι:

Αργίτης Χρήστος
Βάθης Γιάννης
Βλάχος Δημήτρης
Γαλάνης Κώστας
Γιαννάκης Σταύρος
Δημουλάς Βασίλης
Ευσταθίου Νίκος
Ζαζάς Γιάννης
Κάκιος Θανάσης
Καλαμιώτης Άκης
Καλαμπαλίκης Λεωνίδας
Καρακατσάνης Μιχάλης
Κικίδης Αντώνης
Λίγκρος Παναγιώτης
Λουκάς Αργύρης
Μάλλιαρης Χρήστος
Μαλλικόπουλος Χρήστος
Μπάρδης Μάριος
Παυλόπουλος Αλέξης
Ρίζος Παναγιώτης
Σαλεμής Οδυσσέας
Στέργκου Άρμπι
Στέργκου Λεονάρντο
Σύψας Γιώργος
Σφυρόπουλος Νίκος
Τσιριμώκος Γιώργος

Προπονητής της ομάδας ήταν ο Μιχάλης Καρακατσάνης

Στατιστικά ποδοσφαιριστών 2010 - 2011



Στατιστικά αγωνιστικής περιόδου 2010 - 2011





Α.Ο. ΑΥΛΙΔΑΣ - Έξω Παναγίτσα

5 - 3







26η Αγωνιστική Α2 Κατηγορίας
Κυριακή 1 Μαΐου 2011
Γήπεδο Δροσιάς
Σκόρερ: Στέργκου Λεονάρντο(2), Γαλάνης Κώστας, Λουκάς Αργύρης, Παυλόπουλος Αλέξης

Με νίκη έκλεισε τη χρονιά η Αυλίδα, καθώς την Κυριακή το απόγευμα επικράτησε της Έξω Παναγίτσας στο γήπεδο της Δροσιάς με σκορ 5-3, φτάνοντας έτσι τις έξι συνεχόμενες εντός έδρας νίκες.

Οι φιλοξενούμενοι, που ήθελαν μόνο νίκη για να ελπίζουν σε παραμονή στην κατηγορία, φάνηκε να αγγίζουν το θαύμα, όταν βρέθηκαν να προηγούνται με δύο τέρματα, εκμεταλλευόμενοι ισάριθμα προσωπικά λάθη στην άμυνα της ομάδας μας, ενώ είχαν και σουτ στο δοκάρι. Όσο περνούσε όμως η ώρα η ομάδα μας άρχισε να ανεβάζει την απόδοση της, φτάνοντας τελικά στην ισοφάριση με τα γκολ των Λεονάρντο Στέργκου και Κώστα Γαλάνη, ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Στέργκου να προηγηθεί πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Ότι δεν κατάφερε στο τέλος του πρώτου μέρους ο Στέργκου το πέτυχε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, ενώ ο Αργύρης Λουκάς στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο την έστειλε στα δίχτυα σιγουρεύοντας τη νίκη της Αυλίδας. Αν και η ομάδα μας στη συνέχεια εξαιτίας και της κούρασης έριξε την απόδοση της, ήταν αυτή που πέτυχε και πέμπτο γκολ με τον Αλέξη Παυλόπουλο, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν πετυχαίνοντας ένα τρίτο τέρμα.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι:
1. Κικίδης Αντώνης,
2. Βάθης Γιάννης,
3. Σύψας Γιώργος,
4. Ζαζάς Γιάννης (c),
5. Γαλάνης Κώστας (Αργίτης Χρήστος),
6. Βλάχος Δημήτρης,
7. Στέργκου Λεονάρντο,
8. Κάκιος Θανάσης,
9. Μάλλιαρης Χρήστος,
10. Δημουλάς Βασίλης (Λουκάς Αργύρης),
11. Παυλόπουλος Αλέξης

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Πρωταθλήτρια η ομάδα των Αλατσάτων

Η ομάδα των Αλατσάτων επικράτησε στην Κάρυστο του Μαρμαρίου και κατέκτησε το πρωτάθλημα του νοτίου ομίλου της Α2 Κατηγορίας, επιστρέφοντας έτσι μετά από δύο χρόνια στην πρώτη κατηγορία της Εύβοιας.

Α.Ο. Αλατσάτων - Πρωταθλήτρια Α2 Κατηγορίας 2010 - 2011

Σε μπαράζ για την άνοδο ο Νηλέας Νεοχωρίου

Δεν τα κατάφερε ο Νηλέας Νεοχωρίου να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και έμεινε στη δεύτερη θέση πίσω από τα Αλάτσατα.

Έτσι θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 κατηγορία σε αγώνα μπαράζ απέναντι στη δευτεραθλήτρια του βορείου ομίλου Ιστιαία, την Κυριακή 8 Μαΐου στις 17:00 στο Ενωσιακό γήπεδο.

Υποβιβάστηκε η Έξω Παναγίτσα

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος του νοτίου ομίλου της Α2 Κατηγορίας, στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα τερμάτισε η ομάδα της Έξω Παναγίτσας και έτσι την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στη Β΄ Κατηγορία.

Η  Έξω Παναγίτσα για να αποφύγει τον υποβιβασμό ήθελε μόνο νίκη επί της Αυλίδας εχτές το απόγευμα στο γήπεδο της Δροσιάς, ενώ θα έπρεπε την ίδια ώρα να χάσουν και οι Κονίστρες στην Κάνηθο από τον ΠΑΟΚ. Τελικά, αν και προηγήθηκε με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα της Χαλκίδας έχασε με 5-3 από την ομάδα μας, ενώ και οι Κονίστρες απέσπασαν το βαθμό της ισοπαλίας από τον ΠΑΟΚ, σφραγίζοντας έτσι την παραμονή τους.

Τελική βαθμολογία Α2 Κατηγορίας 2010 - 2011


Αποτελέσματα Α2 Κατηγορίας - 26η Αγωνιστική


Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Το Καλοχώρι - Παντείχι στην Α2 Κατηγορία

Μετά από εννέα χρόνια (τελευταία του παρουσία τη σεζόν 2002 - 2003) το γειτονικό Καλοχώρι - Παντείχι επιστρέφει στη δεύτερη κατηγορία της Εύβοιας.

Στον χθεσινό αγώνα κατάταξης που διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο, ανάμεσα στους δευτεραθλητές των δύο ομίλων της Β΄ Κατηγορίας, επικράτησε του Ακράτητου Κεχριών με 2-1 στην παράταση. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, με τον Σάκη Καραμπά (σκόρερ και του πρώτου τέρματος) να πετυχαίνει τελικά το χρυσό γκολ για τον ΑΟΚΠ στο προτελευταίο λεπτό (119΄) της παράτασης.

Ο Α.Ο. Καλοχωρίου Παντειχίου έγινε η τρίτη ομάδα, μετά τις πρωταθλήτριες των δύο ομίλων, Α.Ε.Κ. Χαλκίδας και Ακαδημία Ιστιαίας, που την επόμενη περίοδο θα αγωνίζεται στην Α2 Κατηγορία. Μάλιστα θα βρεθεί στον ίδιο όμιλο με τον Α.Ο. Αυλίδας και έτσι τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα διεξαχθεί και πάλι, για πρώτη φορά μετά το 2006, τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Καλοχώρι - Παντείχι 2010 - 2011